четвъртък, 28 февруари 2008 г.

Блогът преди време!

Едно време просто си пишехме! Сега слагаме реклами банери, четем съвети как да пише интересно . Как блогът ни да стане популарен. Сега гледах че Чичко гугъл още не ме е кролнал и направо ми стана лошо.Според мен опропастихме идеята на ананимното споделяне в интернет. Забавлението просто да напишеш няколко реда за приятели. Признавам има много популярни блогове които харевам , и където намирам полезна информация. Но сега писането стана задължение. Веднъж седмично, месечно, събота и неделя ,пишеш, вадиш информация, слагаш линкове, променяш. Всички ще ставаме "интернет бизнесмени". Въпреки познанията които имам за сео , не ми се занимава искам просто да си пиша когато ми се пише. Да се забавлявам с блога си нищо повече.

Сега ще трябва да напиша как все пак прогреса е хубаво нещо. Е да хубаво е , но се губи тръпката!

Офффф трябва да помисля , как да накарам Чичко гугъл да ме кролне !!!!

събота, 23 февруари 2008 г.

Все още съм в България!!!

Все още съм в България!!! Дами и господа политици , няма да се оттървете от мен. Няма да ме изгоните да скитам някъде по света самотна. Аз ще остана тук на мястото си , така че да ви припомням че все още ме има и, че всичко на този свят рано или късно се връща !
Ние младите хора на България сме тук !!! Няма да я оставим във вашите ръце няма да я дадем тя е наша вие отдавна изгубихте права над нея ! Избора ми е да гледам децатат си тук където са ме гледали мен , където са израснали родителите ми и техните родители тук където е моята история, моята родини, моят живот! Не ме е страх , няма да се предам и няма да оставя Вие да предопределите живота ми далеч от тук или тънеща в мизерия! Някой ден на вашето място ще има истински хора а не крадци и измамници. Колелото се върти Дами и Господа и някой ден ще ви завърти в погрешната посока !

На всички млади и талантливи българи ще кажа ! Останете с Мен!!!!!!

петък, 15 февруари 2008 г.

Кифлите!

Имах невероятният късмет да се срещна с един такъв екземпляр онзи ден!

Първи опит за разговор: Тема: Мода
Аз: Имаш ли поглед върху последните модни тенденции за цветовете през пролетта?
Тя: Значи... В смисъл (като тона на гласа е много висок и лигав ) аз съм се лакирала с блед шампан на краката и да ти кажа ме тормози дали ми отива !
Аз: (гледайки с недоумение) Но нали си с ботуши!
Втори опит: Тема: банкиране
Аз : Все по- малко чуваме за швейцарските сметки на политиците.
Тя: Швейцария не беше ли една от нашите съседки?

След малко моя познат пусна мач и се загледа. Дамата не можа да преживее факта и започна да му се хвърля да му се тръшка"бебчо", "златоранчо" и подобни. признавам го аз бих я ударила на 134 "мило",което чух. Но той си беше свикнал !

Какво да се прави хита на сезона са кифлите , кифлетата, и кифличките !
Мъже давайте те са създадени само за вас !

вторник, 5 февруари 2008 г.

Дайте ми една причина да не посегна следващият път към градинарската ножица на баба , кога някой мъж ми се направи на интересен, и просто да го отърва от мъките , които му причинява втората глава!
Да знам , сега ще кажете феминистка, мъжемразка,.... Съжалявам ще ви разочаровам, просто тази реакция се нарича защитна. Защитавам останалото ми достойство , което повярвайте ми не е много. Писна ми да се правя на това което не съм. На нова година си обещах:
1. Край на игричките- скапняците които не искат да ме опознаят няма да ме имат.
2. Край на маските- това съм аз, със всички недостатъци и плюсове, ако ви харесва бе.
А да сега ще прочета сигурна и че съм незадоволена , че ми трябва едно здраво.... А дано някой слънчев ден да разберете , че онова нещо там долу не е незаменимо , нито пък е кои знае какво. И между другото вземете една линиика и се пригответе да се шокирате. Това което ви цял живот си мислите, че е 20 см е само 14. Е така е господин плейбой, не си толкова добър за колкото се мислиш.

Освен това с напредването на медицината и някой други индустрии, вече можем да си купим всички ваши чаркове. Предлагам ви следващият път да се постараете да ме гледате в очите , за да ме оцените и за да оценя аз вас !

неделя, 3 февруари 2008 г.

Идеалната жена!

Добре, нека ви вляза в положението! В крайна сметка Вие перфектни мъже , защото аз до сега неперфектен не съм срещата не може да се задоволявате с просто някоя жена. ООО съвсем не тя трябва да е идеална! Нека се опитам да я опиша:
1. Не трябва да е кариериска, но трябва да работи и да си изкарва парите сама. Само да отбележа , че да за да изкарва достатъчно за да може да има известна самостоятелност и се налага да работи много и да гони кариера. О о да и за да не удря по крехкото ви мъжко достойнство трябва да взима по- малко от вас. Да срещнете такава жена все пак е реално до някаква степен, ако не ви беше страх!
2. Външният и вид трябва да е перфектен, слаба,висока,красива. Нали все пак трябва да я показвате на приятелите си. Няма проблем манекенки и модели има за всички.
3. Трябва да е умна , за да не се излагате когато "Мис Свят"с която ходите излезете с шефа .
4. Трябва да е домакиня и да ви кара да се чувствате добре, да се грижи за вас.
5. Мале би била супер ако гледа и мач, или формула , или шах , или тенис.
6. Тигрица, няма начин трябва да е нинфоманка. Как иначе нали ще е идеална.
7. Да не се обижда , да не ревнува, да е търпелива, да е нежна, да е ......................

Мога още да пиша! Е така е в крайна сметка вие предлагате идеалният мъж за това е нормално да търсите иделаната жена!