вторник, 31 март 2009 г.

Препоръчай на приятел

Много е трудно да се огранича в трима човека със собствен уникален стил на писане. Огромна е бройката на блогърите които харесвам и чета с удоволствие. Страшно много благодаря на Фен за това че ме препоръчва. Иcтината е че много се гордея от факта, че съм привлякла неговото внимание, както и това на Longanlon,Графа,
Voxy,
Gan,
Monitoring,
Божо. Страшно много са хората на които искам да благодаря за отделеното време.
Сега ще кажаи какво обичам да чета аз.

Огледален образ и Веси. Неподозирате какво се крие в този блог!

Фобос И неговите разкази за музика и спорт. Една дума го харектеризира и тя е-разнообразие.

Астрологията, музика поезия.. Скарлет е човек, които заслужава внимание.Независимо от интересеите ви съм сигурна, че ще намерите нещо за себе си.

Ще препoръчам още три мои любими сайта:
Свежо, Метъл новини и Нова визия.

Приятно четене !

неделя, 22 март 2009 г.

Спешен случай!

Скучна съм....
Моля ви помагайте, как да го предизвикам? Нямам идеи, станала съм скучна. Забила съм в една права линия и не отклонявам, на една връзка са и нужни и сол и пипер. Пипер няма... не че някога съм била супер дива и съм правила щуротии , но сега имам нужда от точно такова нещо. Имам нужда да ми помогнете с идеи. Пенсия съм, ужас и аз не бих излизала със себе си !

сряда, 18 март 2009 г.

Искам приключение!

Искам да направя нещо, което не съм подозирала че мога. Искам да направя нещо което не сме обмислили предварително , нещо което не влиза в плановете ни. Искам нещо впечетляващо , което да разказвам и от което да ми трепва под лижичката всеки път когато се сетя за него. Не не искам да ходим при баба ти нито да правим тройка , нито да скоча с бънджи. Искам да усетя ,че сме различни, че нашите отношения не са банални, че всичко това не е само планове и норми на поведение.
Искам да усетя, че мога да преобърна света за теб.Искам стимул! Искам тръпка! Искам някоя пълна дивотия! Искам нещо неочаквано. Не искам роза или бонбони, искам нещо което да ме побърка.
Определено си в лоша позиция, защото незнам какво точно искам , но знам какво не искам.
Най-щурото ни преживяване е да загорим боба, или да се повозим от центъра до някой краен квартал. Айде ти си преживявал и по- екстремни неща запозна се с приятелите ми.
Сигурно гледам много филми! Искам просто да ме откраднеш, ей така без въпроси от сорта "до колко съм на работа?", "Искаш ли да идем на ресторант?". Искам да дойдеш да ме дръпнеш да си изключим телефоните и просто да запалим нанякъде, да направим някоя пълна лудост. Която да е нашата малка тайна! Да ни свързва! Толкова ли много искам?


петък, 13 март 2009 г.

АБВ.БГ

Първо искам много да благодаря на Abv.bg за честа да ми предоставят новата версия на АБВ. Харесва ми функционалноста, защото новите възможности , които ще предоставят абв са преместване на блокове на самата начална страница , както и избор на брой новини. Интересно е човек сам да реши, какво да вижда.
Бих си позволила само няколко неща да спомена . Цветово не ми пасват нещата , освен това харесвах Синоптик както е в сегашната версия.
Между другото вече има часовник и дата, но за мен те не са толкова нужни, или са ? Разбита се като всяка ново нещо, има как да се пипне и донагласи.
Истината е че стилът на нет инфо се познава, но според мен наистина е време за повече динамика и факта че с тези функции ще получа личната си доза специално отношение ми харесва.
Така че попребители и приятели очаквайте от АБВ нещо интересно!

вторник, 10 март 2009 г.

Време е за Музика!

От една година водя блог със заглавие "somemetalsam" и нямам нито една статия посветена на музиката. Срам и резил! Време е да поправя този безумен пропуск!
Ще започна от онези години когато имаше скромно количество естрада и чалга и когато изгряваха и залязваха звезди като Backstreet boys, Space girls и подобни. Застъпено беше сръбското. До ден днешен тази музика ми е особенно сложна за възприемане освен след много алкохол. Поп музика обичам , когато е наистина качествена.
Народната музика има специално място в сърцето ми, и горещо ви препопръчвам , да чуете освен македонско и северняшки хора, тракийски песни, родопски тежки напеви.Може би ТОВА място е подходящо!
Метъл! Това моята музика. Китарите и ритъма. Iron Maiden това за мен е групата! невероятна музика, много сила и много енергия. Истината е че съм преслушала доста групи, от Omnia и Faun през групи като Sonata Arctica, Avantacia, Edgay, Simphony X, Epica, In Extremo та чак до Sodom. Признавам си харевам ги всичките но Iron Maiden са най- добрите!
Всеки стил си има време и място.

вторник, 3 март 2009 г.

Живот

Когато човек има проблеми търси с кого да ги сподели. Седя си и си гледам телефона. Номер след номер и разбирам, че няма на кого да се обадя. Всеки си има своите грижи и не е длъжен да слуша за моите тъпотии. Стана ми самотно. Живота събира и разделя хората, а какво му пречи да не ни разделя. Да имаш приятели за цял живот, да се омъжиш за първата си любов. Сега се луташ, винаги се чудиш, кой ти е приятел и кой не. Кой те обича и кой не, айде нема нужда. Не харесвам философията , че всичко е за добро. Не е добро щом боли!
Та номерчетата ми минават през ръцете и си мисля , колко е шибано да няма на кого да се обадиш за да кажеш "мамка му знаеш ли какво ми се случи". Следващата стъпка е нещо , което също не харесвам. Разплаквам се! Лошо сега трябвало да ми олекне видиш ли. Ми не не ми олеква става ми по-зле.
Последното е да се справя с проблема "Алооо проблем здравей , време е да те реша сама"- да,накрая винаги се обаждам на самият проблем.