четвъртък, 31 януари 2008 г.

766363 признака да разбереш, че ТОЙ е свиня!

Много обичам в разни списания онези дълги статии със "150 начина да разбереш че това е мъжа на живота ти", "6543 варинта да го познаем!". Но не разбирам как може да сега никой да не е написал скромните 5 признака или даже два по които да познаем ,че той е недорасла свиня. Е нека поправя тази безумна грешка. Но трябва да предопредя, че всяка връзка със лица и събития не е случайна и много бих се радвала, ако някой вземе та се засегне!
1. Е това е вечерта в която ще отидеш на гости мила ми заблудена госпоице! Браво! Разбира се кани те в хола на по чаша червено вино(боже колко е романтично докато отпива гледайките в очите ), излиза за момент и ти решаваш да видиш , какво по дяволите е това топче което се подава от под масата. Навеждаш се и откриваш, още хиляди такива топчета, цели залежи има под масата, и в един прекрасен момент осъзнаваш, че това са чорапи, стари забравени просто хвърлени там. Е извинявай мила ама това си е свинщина. Представи си онова същество, което те гледаше в очите дори не се е постарало да почисти преди да дойдеш. Айде сега нека свържем двете неща. Опа извода е , че просто иска да те мине и за това няма нужда да се труди да ти прави добро впечатление! Аз не съм ти , но на твое място бих му теглила една и бих си тръгнала . Щом живее в кочина дай си сметка каква кочина е той!
2. Добре , вече сте на вечеря . То са звезди ,то са луни, ти го гледаш като влюбена учениечка(толкова ти е акъла), той не спира да блести с интелект. Невероятни комплименти - О Боже този мъж реален ли е !!!- Стилен , духовит и поредната свиня. Просто защото сервитиорката е руса и ти забелязваш блясъка на ловец в очите му. О да и момичето на другата маса, и мадамата на бара! Да, може да е невероятен но не е само твой, няма и да бъде. Просто щом не може да удържи една вечеря. Съветвам те остави го да плати сметката, като и да те закара до вас . Помахай му за "сбогом" и никога повече не му вдигай телефона , а ако го направиш просто му кажи"Ти си грешка на природата!".
3. О ужас връзката ти вече е факт , как го допусна! Сега ще видиш какво значи истински мъж- свиня. Нека да кажа че връзка е доста пресилено, но щом ти го разбираш така ! Първата седмица звъни и се сеща за теб , на втората започва да бъде все по- изморен и докато ти се чувтсваш глупаво и си мислиш , че ти си виновна, че си му досадна и още купища глупости, той се забавлява. За какво да променя прекрасният си анчин на живот с много купони жени и други неща заради теб. Няма нужда , ти ще си му под ръка нали така . А ти мойто момиче седи и се самообвинявай , но ти си сбъркала само в избора на мъж а не нещо друго. Сега ако съм на твое място просто ще продължа да си живея и хич няма да ме е е грижа за недоразвития лентай , който може само да се мисли за голяма работа.
Ще има продължение със сигурност !

Така сега за всички девойки които ще го прочетат , еми момичета супер познахте ли го ! Това е пича , в автобуса, мъжа на съседната маса в ресторанта , момчето на дасинга , колегата в офиса......... да всички те са свине. Момчета ако се познаете , не се притеснявайте да не вземете да се промените нещо и да се държите зряло!

3 коментара:

Христина каза...

Светлио не си включен за сега в тая категория!!!!!!

ZmeiZelen каза...

c00l! ^^

Анонимен каза...

Кажи Хаелуя сестро!!!!!! А и не забравяй - "Как се радвам да те чуя" след като упорито ми затваряш вечер, "Къде се изгуби захарче", "Как си зайче байче(пухче/флъфче или ПИЛЕ - важна ключова дума в психиката на бройкаджията - зада не ни бърка в тефтера или указателя).... ъ ... извинявай бях много уморен..." Ами ако и аз се лашкам с кьораво и сакато - ще ме наляга умора да... и венерически болести.
От един хомосексуален но любопитен:)