сряда, 9 април 2008 г.

Уредените срещи-2!

Сега ще ракажа историята! Действително не мен, а на господина уреждаха среща! Но няма да се спирам на самата среща, защото бяхме с компания и беше гот. Просто бяхме с мойте приятели , нормално е аз да се чувствам конфортно. "Иху ахуу". Господина се обажда за втора среща. Въпросната се състои тази иначе толкова приятна вечер. Видях един страшно неестествен човек, които е избрал да бори самотата на 30 с пиене. Лошо, и по- лошото е , че не беше себе си старейки се да усети как точно би ми се харесал. Представям си колко му е натровена душата и колко гадости са му се случили. Но ако човек никога не вярва в доброто и не остава такъв какъвто е за какво живее. Водката и по някоя и друга уредена среща а после се прибираш сам в къщи. И тези роли, и този отигран непукизъм.

А сега среща или не? Аз клоня към 3 ти път-не ..... Абе май темата трябваше да е за кризата на 30 те а не за уредените срещи, А да и за онази болезнена тема самотата ...

2 коментара:

Анонимен каза...

Кратко, депресиращо и разочароващо.
Между другото не забравяй, че "кризата на 30-те" или т.нар. Сатурнова революция (28-30) не пропуска никого, теб също няма да те пропусне, бъди сигурна.
Колкото до другото, да, нещата винаги опират до смисъла на живота, до любовта и ако я няма - до самотата. Това е същественото, другото е периферия и вариации на избора как да се справиш с това: дали ще посегнеш към чашката (както в случая), дали ще компенсираш с работа и с къртене на пари, или пък с промискуитет с надеждата всички тези празни връзки да запълнят дупката.. или пък се самоубиваш.. или пък намразваш жените (мъжете) и ставаш социопат в някаква степен, и т.н., и т.н.

Айде, гледай следващата среща да е с по-свестен тип! И да не е уредена!

Христина каза...

"по-свестен тип" ще видим , че винаги бъркам много в избора така че .... Но да право напред към новата среща....