четвъртък, 28 февруари 2008 г.

Блогът преди време!

Едно време просто си пишехме! Сега слагаме реклами банери, четем съвети как да пише интересно . Как блогът ни да стане популарен. Сега гледах че Чичко гугъл още не ме е кролнал и направо ми стана лошо.Според мен опропастихме идеята на ананимното споделяне в интернет. Забавлението просто да напишеш няколко реда за приятели. Признавам има много популярни блогове които харевам , и където намирам полезна информация. Но сега писането стана задължение. Веднъж седмично, месечно, събота и неделя ,пишеш, вадиш информация, слагаш линкове, променяш. Всички ще ставаме "интернет бизнесмени". Въпреки познанията които имам за сео , не ми се занимава искам просто да си пиша когато ми се пише. Да се забавлявам с блога си нищо повече.

Сега ще трябва да напиша как все пак прогреса е хубаво нещо. Е да хубаво е , но се губи тръпката!

Офффф трябва да помисля , как да накарам Чичко гугъл да ме кролне !!!!

3 коментара:

Анонимен каза...

Ами.... как да ти кажа... права си... и не си :)

Всъщност не виждам защо трябва да търсим разлика между общуването онлайн и общуването лице в лице. Ако имаш някакви приятели и обичаш да си говориш с тях, независимо дали в блога или на кафе, гледаш да им се обаждаш що-годе редовно, за да не те забравят. Споделяш някакви неща, ама ги споделяш така, та да не изпокапят от скука под масата....

И така :)

Христина каза...

Е да , ма аз пиша нещата които няма да седна да обсъждам с приятели. Връщам се в самото начало , пиша само за неща дето еи така са ме впечатлили :) Но разбира се всеки си има виждане а аз индекс в гугъл !!!

Анонимен каза...

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1184230
http://www.netmag-bg.com/read.php?name=96&lang=en