вторник, 3 юни 2008 г.

Нещо не е както трябва !

Загубила съм се мамка му. Превърнала съм се в мрънкащо, изнервено, (респективно изнервящо) досадно, скучно , тъжно подобие на жена. Супер сдух ми е, а не намирам причината. Не ми се излиза, не ми се говори. Дори с колегите не искам да се виждам. Имам странното усещане , че и те мен също. Искам да съм някъде на майната си...
Никога не съм била на настроения. Зле ми е. Какво да правя? Сега ще се насиля, поне да го играя някакси не толкова нещастна. А няма причина, седя и умувам , защо е така. Е няма...? Моля ви, идеи?

8 коментара:

Анонимен каза...

Липса на секс?

А

Христина каза...

10 от 10 запитани(мъже) винаги каквото и да ти е. Нервност, апатия и там подобни,кават"лиса на секс"!

Възможно , но не вярвам че тоя секс чак така ми бърка в психиката :) Знам че А отдавате такова значение, обаче жените понякога имаме и други причини освен липсата на ....

Fobos каза...

Не те познавам, (въпреки, че ти говоря на "ти") и не бих си позволил да ти дам конкретен личен съвет... Това си е доста отговорна задача.

Ще ти препоръчам да направиш нещо за себе си като предизвикаш усмивки по лицата на хората, които харесваш. Така и на теб ще ти се оправи настроението.

Бъди с някой, на когото държиш - този човек ще ти върне настроението.

Анонимен каза...

Наспи се, прочети нещо леко, разходи се за по-дълго по планините.

И се опитай да си спомниш, дали нещо, което не е станало както трябва не ти стои в background-a и да те тормози подсъзнателно. Обикновено, като се сетиш кое точно ти бърка в здравето, можеш да го погледнеш и от друга гледна точка и да спре да те измъчва.

Пък колкото до секса, май жените нередовният секс много повече ги тормози, отклкото си мислят, макар да казват, а някои даже и си вярват, че въобще не им липсва.

Но на човек може да му е кофти независимо от секса де.

Анонимен каза...

Един от първите немеханични вибратори (както и да звучи това словосъчетание), e бил изобретен от доктор Джордж Тейлър през 1869 г.
Бил е предназначен да се бори с женската истерия, която смятали, че се лекува със сексуално удовлетворение.*

Иначе, да, причината може и да е друга, нормално е. Но също така е нормално, мисля, да се помисли за най-правдоподобният аргумент, пък бил той и така презрително отхвърлен.

Впрочем, трябва ли едно мнение да е леко захаросано, за да е меродавно?

A

*Почти е смешно :)

Христина каза...

Юли това е искуствено (поне така ми се случи на мен):) а иначе това със срещата беше добре . Човека ми каза, че колкото и да ме обича , тая печална физиономия и това недоволство няма да ги истърпи още веднъж. Т.е получих мъмрене :)(между временно се скарах с една колежка много съм издребняла)!

Божо сега се мъча да си спомня, разходката ще остане за неделя евентулно:)

Сега за секса!
Аз пък си мисля ,че мъжете си въобразяват , колко много ние се нуждаем от секс. Само че секс е едно задоволяване съвсем друго. Така че сега мисля , че се досещате в каква посока ви водя.... за секс както отбеляза А от много време , мъжете не са ни нужни :)

А незнам какво трябва да значи това с миродавното мнение , не не трябва , сам виждаш не ти махам коментарите каквито и да са те :)

Анонимен каза...

Сексуалното удоволствие е един наи-лесните, евтини и ефективни методи за нормализиране на ниски нива на допамин, или както го наричат още "хормона на щастието" ;)

Същността на депресиите е точно недостатъчното му количество. Причините - недостатъчно сън, високи нива на стрес и т.н... липса на секс, също :D
Лошите и неприятни събития не са причинители, а по-скоро катализатори, които "отключват" скрита депресия.
И какво става когато премахнем лошите неща около нас? Ами.. депресията обикновено остава и отшумява бавно със времето (или не).

Не е въпроса кой какво значение отдава на секса. По-важното е че действа.
Разбира се, има и много други начини за "ударно" нормализиране на липсата на щастие - бънджи (трябва да го опитам), почивка на спокойно и приятно място (не помага при сериозните депресии), шоколад, кокаин, Золофт, Прозак, Паксил...

Христина каза...

Мисля да не го докарвам до лекарства :)