четвъртък, 12 юни 2008 г.

Питане!


Днес в офиса се захванахме с една тема! Да ви питам и вас , че ми стана интересно. Когато някой е зает инетерeсен ли ви е, и въобще играта на гоненица приятна ли ви е?
Проучването сред колегите беше много странно. Всички казват, че не се интересуват от заети хора, нито пък обичат да има игри. Да има кокъл дето да се подмята по трасето. Всички обичат точните и ясни неща.
Изведнъж обаче на въпроса. Кажете по нещо за предишните си връзки? Мъжете определено не са се интересували дали изгората им е заета, и са направили всичко възможно да я спечелят докато тя ги е будалкала доста дълго време. Т.е това което твърдят е неверно.И поне един от трима има влюбена в него жена, с която са си най- добри приятели.
Извод: Хващаш някой за гадже, после на ляво и надясно го разтръбяваш, и почваш да баламосваш всеки дето се върже. Красота, и като ти се лейне една ми ти истинска любов, та цяла неделя.
Жените на същият въпрос, за най- секси мъж определят- мъжа в градинката с детето. Те също имат по някой влюбен в тях до уши дето им тича по ..... а те му правят стойки. Между временно Пешо им върти номерца, а те въздишат, плачат. Извод:Трябва да си свободолюбивият мачо, по който жените да тичат. И да внимаваш да не се превърнеш във влюбен балък, че ти е спукана работата.

Сериозно ви искам мнението, ама честно. Не се ли случва наистина много често така, дори и на нас, дори и да не си го признаваме!

4 коментара:

Анонимен каза...

Розамунд Пайк - няма такава жена!

По темата, както много добре знаем, правила няма. Но бих искал да отбележа, че за мен такова нещо, мъж и жена най-добри приятели, няма. Все пак, ако искаш да чукаш най-добрия си приятел, нещо вече надвърля нормите.

А

Христина каза...

Определено за единят приятелството винаги значи нещо повече. Обаче, гониш ли жени, които те разиграват? Това искам да питам!

Анонимен каза...

Правилни наблюдения, ама защо е така, трябва да намерим да питаме някой психар. Ъъъ, психолог де.

Аз не съм гонил обвързани жени, като знам, че има гадже, имам някакви автоматични спирачки, макар че като студент ми се е случвало мацки със "сериозни" приятели да ме обикалят. Е, вече съм застрахован от такива "опасности" :) щото на 40 години, само някоя много закъсала бабичка може да ме подгони :D

Колкото до приятелството между мъже и жени - има такова. Имал съм такава приятелка, за която гаранция нямаше сексуални щения и от двете страни. Вярно, че не е често явление. На мене за толкова години веднъж ми се случи, а на много хора изобщо не се случва.

Но по темата. Сигурно в свързано с ловния инстинкт и инстинкта да разпространим своите гени, а не на конкурента. Колкото и да се "извисяваме" духовно, от здравата биологина животинска база скоро няма да избягаме.

Христина каза...

Стига бе 40 си е една хубава възраст. Ще обърна внимание някой ден и на нея. Само ще спомена, че мои близки приятели са имали и сега имат връзки с мъйе на тази възраст и са страшно щастливи. Но както казах, ще представя някоя история по нататък.

Важното е да викаш"не", колкото повече нета има толкова повече обаждания и смс си. И това трябва да е хубаво. Незнам дали е до биология, или просто хората не преживяват отказ :)