понеделник, 23 юни 2008 г.

Моят дом!



Ето днес вече е деня в който ще ви покажа мястото където живея!
Прилагам снимков материал от близкият вход, и не не се лъжете колата е буквално върху блока. Аз го разбирам обаче, моят комшия! На около 100 м е пак паркинга и последното нещо вечер, което му се прави е да ги извърви тези 100м. Освен това така няма да се налага да обяснява на децата си , защо не могат да слязат да играят пред блока.
"След дълга борба с общината след години чакане..." с малката градинка се получи това. Само че лъжа общината няма и идея, никой не плаща и не е плащал за да може да ползва това място. Опитите да изкажа несъгласие , не бяха отчетени. Ако не се виждат добре номерата на колите ще ги напиша пак!
Последната гледка е просто умопомрачителна. Това е мястото където сега си играят децата, а през това време летат боклуци от балконите.

Ми приятели не грешите.. Да това е рая. Рая , който сами си създаваме. Не политиците, не общинарите а ние. Обаче на нас винаги някой друг ни е виновен. За това аз обаче,ще снимам всички тези коли отблизо и ще се постарая собствениците им да си платят глобата. Това е моят свят и е редно , някой неща да се променят!

4 коментара:

Fobos каза...

За жалост почти всеки може да се "похвали" с подобни кадри и разкази... А също така много от тези хора, както казваш и ти, са самите виновници. Те не се трогват... незнайно защо...

Ген.. всичко това е генетично заложено - примирение и чакане друг да подеме инициативата... Колко жалко. Българите страдат заради тази обремененост, но не правят нищо, за да се разграничат, да заявят, че всичко това е неприятно.

Радвам се, че си по-различна! Успех в разобличаването! Ще ти е нужен...

Unknown каза...

Наистина в София нещата стоят така... За съжаление. Столицата трябва да е най-представителният град за България, но уви. Аз наскоро я посетих и се разочаровах (за пореден път).
Ами, какво да кажа- инициативата ти е похвална. Не забравяй да изпратиш снимки с летящите от балкона боклуци и на БТВ, предаването "Тази сутрин". Може бък съседите ти да се позасрамят малко от постъпките си.

Анонимен каза...

Това е един от начините за борба с наглеците - даване на възможно най-голяма публичност на безобразията им.

Въпреки че за сега на повечето въобще не им пука от това, важното е да се увеличава нетърпимостта към тях. Пък гледаш им запукало1

Христина каза...

София е просро ад. Обаче още не мога да идебна летящите пликове!
Едва ли комшиите ми четат блога за да се притеснят от нещо :(