вторник, 8 юли 2008 г.

Война на световете!

Борбата ми с колите на тротоара пред блока продължава с пълна пара!
За съжаление жалби мога да си пиша безрезултатно до 101 и обратно. Не мисля , че и физическа намеса, пукане на гуми и подобни неща е някаква оправия!
За това мили ми съседи, втора поредна сутрин ви будя в 07:20! Целият вход имам в предвид да не мислите, че знам кой къде живее! 07:20 целият вход е на крака, да не сте спирали там. Да, аз съм така симпатичното девойче , което сутрин ви маха от пред входа и приканва да си махнете колите от площадката за деца. И повярвайте , мога да го правя дълго, докато входа не ви линчува.
Много жалко, че не мога да ходя да звъня и по вратите на политиците рано сутрин!
Ще пиша какъв е резултата, след няколко дни, да видим дали подобна офанзива би накарала някой да се помръдне. До тогава, успешно оцеляване на всички пешаходци по тротоарите!

2 коментара:

Анонимен каза...

Оргинален метод! :)
Успех в начинанието и дано няма последици за Вас!

Христина каза...

Всички оценяват достойнствата му! Още по- интересен е резултат! Лети кисело мляко сутрин като ответ. И то точно от тези съседи с колите. За съжаление започнаха да цапат навсякъде:)

До тук само това , колите седят от пред това го правя вече 5 работни дни в 7.20 и един почивен в 08:30. Като неделя пропускам :)