неделя, 27 юли 2008 г.

Грубо..

Пригответе се и ако сте госпоица от мъжки пол бъдете така добър и не дочитайте статията. Ще посегна на така крехкото ви достойнство мили момчета.

Металика, чаканият цяла вечност мега концерт на тази любима на поколения група. Е не видях нищо, почти нищо не чух и ме смачкаха. Не коментирам компанията с която бях, но той не е и за коментиране, защото аз съм патка, че изобщо съм си загубила ценното време да ходя с него около 2 седмица. Металите около мен се постараха да ме сгазят, да ми вият на ухото и да се окажа в погото. До тук нищо предполагам впечатляващо за подобно събитие. Мога да кажа ,че на Мейдън беше 10000000000 по цивилизовано, но Металика се оказа слушана от малоумни тенове и бичета , които бяха окопирали първа линия. Ще кажете , това не е заради мъжете , това е въпрос на възпитание. Е баш де, мъжете са егоисти...важно е те да се чувстват добре. Аз много често си обещавам , че ще спра да обръщам внимание, но не мога мамка му ! Не е нормално да сте такива лайна всичките.... (тук подсещам , че има исключения но са толкова малко , че се губят на общият фон)
Предавам се изобщо вече не виждам смисъл да се занимавам.... Както псуваме в нашата фирма ae "ALL The Best" и у лево...

13 коментара:

Анонимен каза...

Аууу ядосана Хриси!!! Явно има и други, освен ru, които я ядосват по много и по всяко време ;))
С риск да получа един зад врата утре на работа ще ти кажа, че моето мнение за жените е подобно на твоето за мъжете. Ама май при повечето хора е така... то аз съм си Марко Тотев и все на най-лошото попадам ама какво да правя и аз.... то ако всичко е идеално за какво да живеем :p
Когато имам време ще напиша един пост по темата в моя блог :)

Fobos каза...

Аз бях в погото (без да го искам), мачкаха ме, настъпваха ме, ритаха ме... Имам съмнителни синини и спокойно мога да си извадя медицинско и да обвиня съседа на горния етаж, че ме малтретирa :-)

Съжалявам, че това е помрачило настроението ти...

Христина каза...

Юли, може пък пак да дойдат нищо не се знае, тогава ще скрия някоя щанга в джоба да ги видя тия "мъже"..

Наско, май хората станаха едни егоисти и тъпанари, пола в последно време не е определящ за поведението.

Но аз мога основно мъже да плюя....

Svuio каза...

Аз пък искам да се оплача от една руса мацка, която беше решила, че наличието на огромния й приятел й дава правото да тренира пого-движенията си върху наблизо стоящите непознати, включително и мен :).

Анонимен каза...

Ох, колко пъти съм получавал лакет в ребрата от "немощна" бабичка, разритваща всичко по пътя си на вратата на автобуса.

Върха беше една, която 3 пъти ме ритна по кокалчетата, за да стъпи там, където ми беше крака - т.е на моето място - стоях си прав със съвсем прибрани крака!

Като студент още, в трамвая получавам силен удар по гърба, обръщам се и някакво девойче ми вика "айде стига вече" - както се изясни, причината за гнева й била, че съм я настъпвал. Да ама трабваят беше почти празен, имаше и седалки свободни, а мацето по необяснима причина решило, че трябва да стои залепено за гърба ми. Е като не я виждам че е там, как да не я настъпвам - трамваят друса все пак.

Така че, ако ще си мерим простотията...

Истината е, че простаците изпъкват, защото не се съобразяват с никого. Сигурен съм, че около теб е имало много свестни хора, но не си ги забеязала, защото нито са те блъснали, нито са те ритнали...

Христина каза...

За простотията може да се пише много:)
Както виждам всеки има от какво да се оплаче, лоштото е че не можем да я игноирираме !

Unknown каза...

Ха-Ха ! :)))

Истина е - всички сме егоисти в днешно време. А простотията се игнорира - пускаш я да оре, пък после садиш след нея :-D.

Георги каза...

Другата седмица има концерт на Моранди - там предполагам че ще ти е по-цивилизовано ( няма да има много мъже ;) )

Анонимен каза...

@ nickname778 - Като гледам как се казва блогът, май няма да можем да прочетем сравнение между двата концерта ;)

Виж на Марк Нопфлър беше цивилизовано.
Нямаше пого :-D ;) въпреки че имаше много правостърчащи.

Анонимен каза...

имах предвид домейна де

Христина каза...

Георги принай мъжете простеете повече от жените. :)

Божо, позна ! Въпреки , че може да е по- спокойно щом мъжете ще липсват :)

Георги каза...

@Божо : ти явно Христина не я познаваш добре - тя е метъл по документи, но иначе е нежна душа, която се увлича по същите лигавщини като останалите жени ;)

@Хриси : ако има изобщо някакви възпитани и непростеещи мъже в България, не знам защо очакваш да ги видиш на концерт на Металика ? В крайна сметка ( не че разбирам ) това е метъл концерт и не се очаква хората да са на разстояние 1 метър един от друг, да не би случайно да се закачат в съседа и да си повредят маникюра ;)

Христина каза...

Само на нежна да не се обиждаме :)

Гледай сега аз не очаквам спокойна сбирка на баби! Но имам представа как е по концерти и на такова чудо не съм присъствала :)