петък, 31 октомври 2008 г.

Един свеж ден !

В подетата от Свежо инициятива съвсем в началото се включвам и аз. Специално "Благодаря" на Велински за поканата!

06:45- Първо позвъняване, един поглед и щрак. Тишина! 20 минути по-късно се нося към банята , пред която се разминаваме с майка ми и тя се стряска все едно е видяла трол. Обичаен сутрешен тоалет. Купувам си кафе от местния павилион и се качвам на колата. Домъквам се до работа, след като съм препсувала половин София и тя мен и сядам пред компа! Откривам 40 майла в служебната поща + 458 задачи, които са неясно формулирани в главата на шефа. През деня отпадат 250 от тях, поради деорганизираност, 150 поради неясна концепция, 50 ги е забравил още когато са се появили. 8 благополучно пристигат за задействане. Което вярвайте ми не е толкова много.

В цялата тази ситуация моят свеж ден има привкус на гора, която е близо до нас. Една красива есенна гора. Седя и малкото си оставащи свободни минутки си я зяпам безгрижно. В този момент сме само аз и гората.
Отнесох се!
Айдееее и мъжа на моя живот звънна ......

Подавам топката на :
Кака Сийка
Under the smoke shadow
RMPG

4 коментара:

Stan каза...

Един доста свеж, та чак напрегнат ден :)

Greenteam каза...

Хахахаха. Накара ме да се смея. Това със задачите ме изкефи мнооого.

Христина каза...

Двамата с теб обичаме работата си Станиславе и това ни зарежда. Не си представям деня, спокоен забита над купища фактури примерно. Без никаква динамика.

Greenteam- Мерси !

Анонимен каза...

Един прекрасен ден, от многото хапки реалност, който ти си оцветила с аурата на своето присъствие - неповторимо.