неделя, 23 ноември 2008 г.

Метросексуалност!

Ненавиждам начина по които някой жени обиждат българският мъж. Некъпани били, не бръснати били, незнам си какви били. Друго си е да са напудрени госпоици с аромат на алое, с мека кожа и повече герданчета по врата от мен.Никоя от тия кифлички, никога не се е замислила, че ако работят тия момчета по 10-12 часа на ден и в събота, съвсем няма да изглеждат така. Това могат да си го позволят костюмарчетата, които имат много пари и свободно време, някой заради тати, някой защото спят с господа на годините на тати. Нека не пропускам още един факт- живее в град. За съжаление в малките населени места нямат особенно време и нужда да се правят на жени. Един приятел ми беше казал "Слънце ти се чудиш с какво да си запълваш времето вечер след работа. Ходиш на танци например. Ела на село да видиш ако цял ден си се занимавала с двора дали ще имаш нуджа от танци." Много е прав,тук си търсим начини да си запълваме времето. Но да се върна на темата. Хигиената е въпрос на възпитание. Аз лично няма да върна младеж, на които не са му изкубани веждите.
Според мен метросексуалнста е поредната социална аномалия. Просто мъжете с пари се чудят къде да си ги сложат. И за да не е на място където слънце не огрява, си ги слагат около него!Ако кажа че не са красиви ще излъжа , но ако кажа че не са мъже няма. Жалкото е че наблюдавам този кич и сред подрастващите. Едни фризурки едни помпозни дрешки, плашеща картинка.

Дано тази мода скоро отшуми, че ми омръзна с мъжете да си говоря за солариум и кремчета , и те да знаят повече от мен !

Едно голямо "Браво" на момчетата които бачкат много и не се занимават с червила !

10 коментара:

morrt каза...

Ами, благодаря ти. Приемам "Браво"-то лично. :)
"Помпозното" обаче няма нищо общо с хигиената. Няма значение колко е мръсна работата, ако човек не може да се понася смърдящ на пот.
Също така, ако си изскубе веждите, но не си измие краката, смрадта остава. Бачкането си е бачкане, но на масата трябва да сме чистички. За да усетим аромата на ракията, а не някакъв друг "аромат".

Христина каза...

Аз не съдя хигиената ! Но не съм съгласна с това че един мъж има косми по краката и гърдите ,го прави смърдящ или неприятен.
Бравото е лично за всеки които се чувства мъж.
Просто се опитвамда кажа, че не съм съгласна че съвременният Българин е смърдящ нито че е метросексуален.

Анонимен каза...

А аз казвам „браво!” на Вас, Христина! Ние сте истинска жена.

Анонимен каза...

Интересно, след като го пуснах в "Свежо", някой веднага прасна отрицателен вот.

Какво ли толкова го е обидило?

morrt каза...

Вероятно космите по гърба ми.
:)

Анонимен каза...

Има си метросексуалност и метросексуалност... Едното ми е равно на редовна хигиена и грижа за външния вид в нормата, другото накланя везната в полза на педерастията. Как да не му мине през ума на човек, че думичката я използват, за да замаскират размиването на границата и да се броят другите в редовния лагер =)

Христина каза...

Значи говорим за поддържани мъже и гейове.

За мен обаче поддържам мъж не значи само къпан, а с чисти дрешки, подстриган. Но не всичко зависи от него, ако имаш за жена мърла и ти ставаш като него.

Т.е не можем да говорим само за модерните момчета , а и за семейните.Тези мъже които жените им не държат да са в изряден вид.Аз за това казвам, че ако мама или живота, конкретно комуникацията с хора не са го научили. жената е способна да възпита подобно нещо, но не метросексуалност а обикновенна чистоплътност и спретнатост!

Анонимен каза...

Метросексуалност е човек, с полов нагон в магазините на "Метро":)
А, иначе подкрепям автора.Щастлив съм, че попаднах на този блог:)

Христина каза...

Много добре си го казал фен!:))

Приятно попадане и за вбъдеще !

Анонимен каза...

Благодаря ти.Вече си добавена в моите любими блогове:)