петък, 9 януари 2009 г.

На кратко!

Харесва ми статията. Истината е че погледа по темата е чисто мъжки. Нека и аз като едно младо момиче кажа, какви всъщност са мъжете в кревата. Рицарите отдавна са на изчезване...


1. Образа на бройкаджията- Той е толкова невероятен, че жената трябва да уникална в кревата. Трябва да е готова на всичко винаги и навсякъде! В това време той си мисли, че аз се възбуждам само от мисълта че съм с такъв невероятен мъж. Обикновенно ми става смешно с такъв и просто си тръгвам. Така че рядко стигме до приключване, и хвърлянето на матеряла по цялата стая!

2. Некадърника- Там е пълна трагедия. Срещат се доста такива. Всичко е нескопосано дори и края. "ЪЪЪЪЪЪ ама ся къде , ама ся кво". Препоръчвам ви драги дами, да симулирате за да се свърши и да си тръгнете.

3. Добрият любовник- Няма въпроси всичко е на инстинкт и желание. Mъжа се старае да задоволи всички потребности на жената. Има мъже които не си позволяват да мацат навсякъде и дори ходят в банята за да свършат само и само да не те притеснят нещо.


Лошото на цялата работа е че и трите типа мъже си мислят, че са неверотни в кревата и се мъчат да го изтъкват през цялото време!
Научете се драги мъже , че вашето удоволтвие ще е двойно ако се постараете повече за нас!

33 коментара:

voxy каза...

О!Боже! ходят в банята да свършат(при секс, не самозадоволяване)?!?
това ще да са някакви абсолютни лузъри, така да си развалят удоволствието, толкова ли не могат да си свършат в презерватива/като е до чистота - винаги и само с него/ и кое му хубавото да задоволява едва ли не само потребностите на жената, но не и своите в пълния им размер, прекалено егоистичен поглед си вкарала

Христина каза...

Сигурно си прав! Но не забравай ти не спиш с мъже, незнаеш какво е да ти е безкрайно скучно и никой да не се постсрае с нищо за теб.
Сега за банята не е някакво правило, но имам подобен случай и се радвам, че не ми се наложи както обикновенно да трия или да събирам в шепи. Глупости за това колко е полезна семенната течност не ми се четат. Нито е приятна за гледане, нито за пипане, нито за ядене .... Това че се жертваме в името на удоволствието е друга тема.

Анонимен каза...

Момиче ти просто ме изуми с тази публикация!
Първо за самата статия...
Разглеждаш типовете мъже според теб.
Първият - бройкаджията - ако познаваше поне малко мъжете щеше по-рано да разбереш кой е бройкаджия и кой не, а не чак като си легнеш с него да го осъзнаеш. Интересна си ми как ставаш и си тръгваш по време на секса в момента в който доловиш какъв е ... С такова определение може да наречеш и някои жени, така че тук проблемът не е в мъжа, а си е до самия човек.
Вторият - некадърника... ти запита ли се защо така се получава? Опита ли се да му помогнеш, за да е по-различно? Не, нали ... когато искаш нещо трябва и ти да даваш! Запомни това! Сексът се прави от двама (поне) и когато не се получи както ти се е искало не търси причината винаги отсреща.
А сега за добрия любовник - виждам, че си попаднала на страхотен любовник, щом ходи в банята накрая. Още по-странно ми е, че това на теб ти харесва. Не знам дали си забелязала, но и от жената излизат секрети по време на секс. Заради тях ходиш ли до банята?

Честно да ти кажа докато четех тази и предишни статии се чудех какво може да те предизвика да пишеш толкова за секса и против мъжете. По принцип един човек като има проблем с дадено нещо той постоянно го споменава. И мисля, че това ти е проблема - липсата на секс. Липсата и на мъже... Защото писането на статии тук е едно, а дали тези неща са верни е друго! Но ако дори и половината неща са така се обади в Биг Брадър да поставят камери у вас. С тези историйки ще сринеш рейтинга на всички останали риалити шоута.

Анонимен каза...

анонимен и аз съм на твоито мнение,явно дамата нее попадала на подходящ мъж.както при жените така и при мъжете трябва един друг да се предразположат за да се получи.
Много може да се говори по темата но това е като да си легнеш с жена която (както се казва -лежи като талпа),ми то тогава не е секс еми си е чист фитнес :).
А относно сваршването и цапането-ми това си е неизбежно,не винаги съм имал възможност да си подготвя нещо си там за бърсане.В краина сметка всичко е до хората и желанията им.А до секса-аз поне винаги съм внимавал жената да е задоволена,дори и аз да съм свършил.Знам после как обсъждате и се присмивате бие жените :)
несе обиждаи Хрис но наистина помисли по този въпрос неможе грешката да е в няколко поредни мъже,аз бих се замислил в случая че аз съм сгрешил няколко поредни пъти.

Анонимен каза...

Защо си мислите, че причината една жена да е така строго-критична с мъжете значи, че не е намерила супер-мъжа-който-да-я-изчука-качествено? :))

Стига глупости!

Всяка гледна точка е различна гледна точка.

Моята статия беше мъжка - няма спор - една от мъжките :)
Твоята беше женска - една от женските.

В крайна сметка, май се разбра (горе долу) кога, защо и как (би) трябва(ло) да се празним :)))))

Христина каза...

Почвам поред !

Анонимен това, човек трябва да опита различни неща за да знае какво му харесва. Бройкаджии, накдърници, грубияни... Сега разбира се че нещата не са еднопосочни, но аз пиша за стая за мъжете а не за това каква съм аз в кревата. Каквото и да напиша за себе си то няма да има покритие!
За добрият любовник- когато нещата се случват и с един човек не се познавате толкова добре това с банята ме разби. Той се постара да не ме притесни с нищо по никакъв начин. Разбира се след това задръжките паднаха. При мен няма липса нито на секс нито на мъже. Толкова ли не можете да повярвате, че не всички мъже са като вас. Да, признавам аз имам лош опит, но той ме научи на много неща. И още нещо, никога не наричай живота на някого "историйка ". Успех в секса!

Анонимен 2- Аз казвам какви мъже има! Не търся вина. Чувствала съм се добре и зле. Нормално е!
Le_Grand_Elf Мерси! Все пак това е просто гледна точна на един човек.

voxy каза...

аз искам да добавя нещо

за некадърника, който се чудил ма сега къде сега какво преди да свърши - в началото обикновено при нормалните хора 100% от секса е с презервативи, та с некадърника би трябвало да си се изчукала няколко пъти(с презервативи) и да си го разбрала, че е некадърник от там не виждам начин да се стигне до секс без, отделно некадърника в леглото най-често си е некадърник и в живота.

Бройкаджиите са пъти по-малко от мъжете, които им се чука не заради бройката, а заради удоволствието от секса и обичат да го правят колкото се може по-често и с повече момичета

Добрият любовник пък е умрял в средновековието заедно с рицарите

заключенията на "анонимен 1" са повърхностни, и няма нужда да му се обясняваш за сексуалния си живот

Христина каза...

voxy Говорим попринцип за накдърника, че винаги е малко вариянта "И ся квооо"! Тук трябва да вметна, че на него му се дава шанс. Първият път рядко нещата с който и да е са на ниво. Попринцип за да усетиш човек трябва малко повече време. Като видиш че нищо не става прекратяваш, но не се слагат етикети от веднъж.
Бройкаджиите са позиори, но трябва да се пробва и с тях. Аз попринцип съм кучка! Попадала съм в един други година на такива и накрая му казвам че е много зле:).

ЕЕЕЕ има рицари де , стига сега. Аз съм последният човек от който можеше да се очаква да го каже, но е така.

Анонимен каза...

Елфа пак е заковал пирона, ама и аз ще кажа нещо по въпроса.Тук иде реч не за жената, а за мъжа, ако някой не е разбрал.

waysbg каза...

Хриси, ще те помоля да промениш линка към страницата ми, много ще съм ти благодарен.
http://mitaka206.blogspot.cam

Христина каза...

Разбира се Митко :)!

Анонимен каза...

Не са прави тия, които те съдят. Всеки прави това, което му харесва и което смята за правилно. Затова и ти си мислиш така.
Истината за всичко е някъде по средата.
Ситуациите са много. Жените са различни.
Има едни, с които си бройкаджия, има други с които си партньор, има трети които обичаш, има четвърти, които са сбор от предните три и можеш да ги обичаш и да правиш любов с тях, да ги чукаш и всичко, което им харесва.
Защото може да си такъв, че да обичаш да даваш...
И пак се стига до това какъв човек си ти....
А това с банята...не че нещо, но не си заслужава да изпусна моментите на учестеното и дишане, погледите и докосванията и да отида в банята където стерилно да свърша в мивката....
Не ми се връзва нещо....а на теб?

Анонимен каза...

Най-добрият вариянт е да се свършва в устата на кучката..и да го глъта...така би било най-хигиенично и да не и се дава да гледа много ако я е гнус! Така мисля аз поне!;-)

Христина каза...

STATICUS да кажем , че съм опитала достатъчно неща но със един приличен брой мъже. Това са си мойте категории. Индивидуално е! И продължавам да настоявам да говорим за мъжете а не за това какво правя аз в кревата :)

Анонимен каза...

..."Аз попринцип съм кучка!"...

Tрябваше с това да започнеш! След като си такава не знам какъв добър любовник чакаш...
И защо пишеш статии за любов, за чувства, а сама себе си наричаш кучка ?!

Простете ме за повърхностните разсъждения, но ми е странно и не мога да разбера как хем си "кучка" и си правила секс с кой ли не, хем търсиш мъжа на живота ти, който да бъде най-големия романтик на света. Тези мъже ги има все още, но търсят в повечето случаи пълното ти противоположие.

Христина каза...

Първо не спя с когото ми падне! Второ кучка съм , защото имам мнение и се стремя да го изразявам! Когато съм с някого и секса не е хубав си казвам, и търпя критики.

А мъжа на живота ми вече е на лице :) !

Анонимен каза...

Mnogo si uverena, a sigurna li si 4e ti si jenata na jivota mu?

Citat ot tvoi neotdavna6en post:

"На въпросите от моя страна редовно получавам, "Не ми пука", "Така съм преценил"!"

Mai naistina 6te se okaje6 ku4ka, samo 4e nezadovolena.

Христина каза...

Всяко връзка има кризи. Може да се случи всичко. За това казах , че аз съм намерила, не че той е намерил.

Много искам да кажа нещо на разните анонимни, които дори зад името си не застават. Това си е моят опит с мъжете. Това са мойте категории. Имена не съм писала т.е така като ми пишете имам усещането, че влизате в някоя група от горепосочените. Сега задоволена, незадоволена блаблабла.....

Анонимен каза...

Ok, pi6a si imeto - Mincho. Li4no az ne popadam v izbroenite ot teb kategorii. No kato gi gledam taka stigam do izvoda, 4e si v kriza dosta predi nastoq6tata ti vruzka, ta i do den dne6en.

Христина каза...

Премахнах последните 3 коментара , станаха твърде заядливи. Имам майл имам кю, може да ме нагрубявате лично. Заповядайте!

Анонимен каза...

Обича явно девойката да бъде "обиждана" лично, така че взимайте си поука а недейте само да ръсите простотии за това какви добри любовници сте!;-) Доказвайте се на практика!:P

Анонимен каза...

Здравейте дами и господа:) Аз съм ГЕЙ и имам да кажа няколко неща за секса от една съвсем друга гледна точка:) Имам дестеки приятелки и честно да ви кажа драги мъже бедна ви е фантазията какво всъщност мислят жените ви след секс, приятелките ви, гаджетата ви, бройките ви. Аз обичам сека и го правя за удоволствие. Главозамайващ, страстен, потен , мокър СЕКС!
Истината е че масово хетеросексуалните мъже не знаят какво правят! И не знаят как да го правят! Спал съм и с бая хетеро мъже на които им личи че са хетеро и си имат приятелки9щото знам какво ще кажете сега) и повечето пъти става въпрос за некоординирано махане пляскане лутане, бутане и дърпане! След като един ден седнахме с най-добрата си приятелка и направихме една статистика установих че при нея хубавият секс е бил точно 10 % от всичкият секс изобщо! При мен якият секс e 70% и то защото съм правил секс с малко хетеро мъже. ПОвечето са гипс и само махат като зидаро-мазачи. Мислят че като проникнат в теб и тва е само, край! Никой не се сеща на оближе отгоре до долу мацката щото тя го кефи, а иначе си иска орална любов и дрън дрън...
Моля в графа обидени да не се слагат хора които не се смятат за некадърници, защото всеки беше писал по-нагоре все едно се отнася за него.
Айде момчета давайте по-смело и по отпуснато в леглото защото така на всички им е по-добре!И се сещайте че като сте с друг човек в леглото определено не сте сами и и той иска разни неща:)
И пак мерси на стрелците за последните ми два пъти и по два огразма на вечер!!!!

Анонимен каза...

Много добра и изчерпателна статия.

И аз немога да повярвам на писанията, но всичко е възможно в мрежта - всякакви откровения. :)

Keep up the good job. ;)

Анонимен каза...

тук май е станало публичен дом

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Христина каза...

А Вие сте анонимни , което не ви прави чест. Той поне се е написал , кой е!

Анонимен каза...

Той се е написал кой е, ама мислиш ли, че читателите знаят кой е ?
И аз мога да напиша "gargamel" и да сложа линк към някой сайт... в крайна сметка можеш да ограничиш коментарите от анонимни потребители, щом не им прави чест

Анонимен каза...

На мен пък ми се иска Христина като е толкожа откровена да ни каже защо не обича да пие спермата ами все ги праща да се празнят в банята!?;-)

Христина каза...

Никого не пращам в банята , той ходеше по собствено желание!
С удоволствие ще ти отговаря, понякога гълтам но човека трябва да е много специален. Неприятно е! Ти пробвал ли си я ?

Анонимен каза...

a bihte li prevela tova izrechenie ot komentarite vi:

За добрият любовник- когато нещата се случват и с един човек не се познавате толкова добре това с банята ме разби.

Христина каза...

Извинете за недообмисленият ми коментар !
Ще го кажа така. Обожавам приятеля си, защото в началото когато преминахме на секс без предпазни средства се постара да не ме притеснява с нищо. За мен това с банята беше новост, но истината е че макар и шокирана ми хареса факта, че мисли за мен и за това , че може да не ми харесва да се хвърля насам натам ! Разбира се това беше просто фаза, сега знаем на кого какво му харесва и какво не !

Стефан каза...

Изчетох почти цялата статия (казвам почти защото пропуснах 2-3 коментара които бягаха от темата) и искам да попитам всички, най-вече Христина, защо се опитвате да категоризирате даден пол? Ако съществуват индивиди, отговарящи изцяло на определенията, със сигурност няма да давам тях като частни случаи, за пример! Въпреки твърденията ти Христина, че си била със достатъчен брой мъже, за да ги преценяваш, аз мисля че не е така. Иначе щеше да ти е по-ясно че това как един мъж се държи в леглото, много зависи от това доколко му е харесала партньорката и дали цели да продължи да има отношения с нея.
Ще ти кажа от личен опит (богат е), че ако един любовник, не се е постарал много в леглото, не е винаги защото е некадърен.. дори некадърните любовници си личат по това че се стараят и пак нищо не се получава.. съответно ако на теб ти харесва ще се опиташ да помогнеш.. или просто няма да повториш, защото няма жена която да обича да прави некадърен секс! (А мъже има.. предпочитат секс пред маструбация :))) А ако мъжа е 'бройкаджия', няма да се старае особено, защото за него не е важно коя е мацката и дали много му е харесала и иска да я задоволи, а е важно да прави секс - това му стига. Затова и мисля че неможеш да го обвиняваш в безхаберие, след като си се съгласила на секса.
Ако партньора се старае като .. човека с легена, очевАдно е че му пука за теб и иска нещо повече, пък и знае, че ако пусне в легена 1-2 пъти.. после ще може да прави каквото си иска, защото има връзка -> има чувства ;) Мъжете прояваваме хитрост най-вече СЛЕД като сме получили момичето, и то за да правим секса който на нас ни харесва, и повярвай ми ако го получаваме, сме верни и добрички. Простичко а? :)
Типове мъже много, но категории - не бих казал. Добрият любовник знае че ако даде каквото трябва, после ще получи каквото иска, това не означава че е по-малко мръсник или бройкаджия от другите, просто проявява малко съобразителност и кавалерство - все пак това е истината един мъж да е добър в леглото!

Anna Bush каза...

Името ми е Анна
Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.