неделя, 11 януари 2009 г.

Стратегии!

Стратегиите на жените!
Първо цялото усилие което полагаме да изглеждаме добре. Пък ако набележим цел трябва и да сме достатъчно разголени за да привлечем внимание. Имате ли идея драги мои мъже, колко е трудно да отделяш време за себе си след 8 часов работен ден +2 часа по транспорта и 2 часа готвене и подреждане. А точно в петък вечер трябва да изглеждам , най- младата , най- красивата и най- страхотната жена. За да се реализирам на пазара. Заради тези подробности петък вечерите са превърнаха в месечни събития. Незнам как го правят другите жени , но евала.
Второто модерно нещо е само да изглеждаш лесна,но да не си. Т.е хем искаш хем се дърпаш. Важното е мъжа да чува по- често "не" докато блузката ти е без предница.
До тук нищо чак толкова неприемливо. Навлизаме в последната част. Тогава, когато не си себе си , защото мъжете ги е страх от умни жени. Т.е трябва да му чешаш крехкичкото его с това, колко е умен и забавен. Това е часта която най- много мразя. Но всичките ми познати от категория "Тъпа кифла" са омъжени. А девойките от другата категория си се реят самички.

Искам отговор страх ли ви е?

21 коментара:

Комитата каза...

Виж, ако си твърде умна, не говори много, само показвай предницата на блузката ;-)

Знаеш ли какви проблеми твърдят, че имат мъжете, които аз познавам? Не могат да намерят жена, с която да водят нормален разговор.

Христина каза...

Значи не го търсят където трябва! Предполагам наблягат на блузките без предница ...

voxy каза...

С достатъчно разголени се привлича вниманието за чук и бег, струва ми се че ако едно момиче търси стойностен мъж, по-добра стратегия е по-облечено, но с подчертаване на формите - крачета, дупе, гърдички(когато не са особено големи), едни подходящо избрани дънки могат да влудят мъжа, освен грима(със специално внимания към миглите - може изкуствени мигли и сини лещи) задължително е редовното боядисване на косата, има толкова момичета, които си карат с естествен цвят на косата - няма коса която да изглежда предизвикателно в естествения си цвят или поне аз досега не съм видял

За отговора - страх ме е много повече от тъпи жени, колкото по-тъпа - толкова повече нерви и проблеми, когато е до обвързване, трудно уцелват правилния ритъм, прозрачни, предсказуеми, оттук се губи каквато и да е тръпка, а най-много ме е страх от жени, формиращи си мнението в зависимост от настроението си или отношението на някого към тях, губещи всякаква обективност и връзка с реалността, страх имам и от прекалено себичните и егоцентрирани, а голяма част от тъпите са такива и изобщо не умеят да го прикриват.

Абе страшна работа сте тва жените ;)

Анонимен каза...

Нещо неми харесваш напоследак,темите ти......,ще ти скасам ушите ако е станало фал с мистър N1.:DDDD

Христина каза...

Voxy аз имам чувството , че живее в ралични светове. Мъжете казват жените са тъпи. Жените твърдят мъжете са свине.Свалям шапка за последният параграф!

Анонимен - айде кажи ми кой си, щото много знае за мен. И споко с мистър "любовта на моя живот " нещата вървят нормално!

Анонимен каза...

Xris karai v s16tiq duh i dr1j na tvouto si (pitomnoto),edna jena si e prevliktelna i v estestvenniqt si vid,a dilemata koi kak1v e s16testvuva ot kak svqt svetyva.
pls prepi6i mainunicata(grozno e) mqmam kirilica v momenta

morrt каза...

Ами, ако си решила, че е дошло времето, аз ти препоръчвам да пропуснеш последната част.
Ще си позволя само мъничко да те коригирам - СЛАБИТЕ мъже ги е страх от умни жени. Другите по-скоро им се радват. Особено в началото. :)
"Тъпи кифли" пълно. При това не им се налага да го играят. Не можеш да ги биеш в тяхната игра - на тях си им идва отвътре.
Затова бъди себе си.
Умна? Е, все някой ще се прежали...
"Шегувам се, разбира се..."(Къци)
Страх?
Задължително. Но не панически.
Просто вярвай в принца. Не го идеализирай, но вярвай.
Има принц! Знам го!

Анонимен каза...

Ей voxy, ти с естествени жени не си ли лягаш, щото сините лещи и изкуствените мигли ги носят травелите и фолк певиците.....

Анонимен каза...

Нямам какво да добавя - voxy е изчерпал всичко, което мога да кажа за тъпите и умните жени, а mort е довършил.

Само виж есететическите критерии на voxy не ги споделям, в по-голямата част, ама то еднакви вкусове няма.

Ivaylo Ivanov каза...

Умните мъже не ги е страх от умни жени. А от жени които се мислят за много умни.
Пример: мооже да си завършила уневерситета с 6, но предположението, че колата не пали защото и е запушен карбуратора(нищо че е инжекцион), не те прави по-умна. Или пък редовните критики към мен за правописа ми в блоговете... все от умни жени. И всички смятат че като съм изпуснал няколко запетаи, или пък съм объркал няколко букви защото често пиша на латиница, кирилица, фонетична и БДС, нямам право на мнение

Ей такива умници ме плашат...

Иначе ако има жена с която да разговарям за физика, химия, астрономия, компютри, биология, генетика и др. ще съм на седмото небе, стига да не изтъква постоянно нещата в които е по-добра.
Много по-приятно ще ми е след кино да обсъщдам режисурата и сценария на филма отколкото кой колко секси е бил.
Ако искаш някой да оцени ума ти той трябва да е поне с твоя ум. Такива мъже останахме малко.

Ето ти едно предизвикателство. Каня те на среща. Мъж който не го е страх от умни жени. Ще приемеш ли или теб те е страх, от по-уми мъже.

Христина каза...

Смело предложение !
Нека бъда коректна и се уточним по кю. За да не помислиш, че ме е страх или че бягам от ситуация!

Анонимен каза...

Повече ме е страх от наточени мацки с прилепнали блузи,опитващи се да се направят на нещо което не са.Просто бъдете себе си и ще се намери кой да го оцени.Така че не се отчайвай.А да.Има и още нещо много важно - такова животно като Г-н ИДЕАЛЕН - няма. Всичко е въпрос на компромис.

Боян Пищиков - Архиватора каза...

Не.

Христина каза...

Анонимен не съм отчаяна :)

Анонимен каза...

Жена,която е уверена в себе си и в умствените си възможности не се нуждае от разголване, дантели, подчертаващи бодита и от сорта. Тя просто си знае цената.Сравнението е неуместно-но е като един вид скъпо бижу на витрина на луксозен магазин,което всички виждат,много малко могата да си го позволят а още по-малко хора могат да го оценят.На такива жени е достатъчен един поглед,жест или усмивка за да се харесат на мъжа. Е не мога да отрека ,че трябва да има и химия между двамата.Същото важи и за мъж,който знае стойността си а не е въздух под налягене.Успех в реализацията.

Христина каза...

Хайде де :)
Всяка жена трябва да е привлекателна. Истината е че бижуто привлича с блясък.

Анонимен каза...

По кой начин да е привлекателна? Това,което ме привлича в едни жени,при други не ми харесва. А и да уточним - не говориме за кукла Барби, жена за чук и бег а за мацка с красота,чар,интелект,... Когато облечеш някоя нова дреха,сложиш грима и това те кара да се чувстваш комфортно(така де вдигнала си акциите си)- не компенсира вътрешния страх ;) Да това спомага да почувстваш как погледа му се плъзва по тялото ти, после поглежда очите ти и ти се усмихва... Поглед който кара да се подкосят краката ти и стомаха ти да се свие на топка а сърцето да се разтупти ... Да ама само първите 15 минути след като те заговори.От там се очаква да пуснеш в ход умствения си багаж (освен ако не си го проснала на леглото де,но това противоречи с теорията ти).А и ако се играе театър с заучени неща - истината бързо излиза на яве.За жалост мадамите имащи класа и знаещи цената си са все по-трудно откриваеми.Обикновенно предпочитат чаша вино и хубава книга от колкото да купонясват по дискотеки в петък и кръга им на приятели е стеснен.Но винаги има надежда :)
Когато една жена си купува стойностно бижу (да кажем нещо на Картие) тя не го купува само заради блясък(има и емоционална стойност),а и са малко тези които ще го разпознаят и оценят стойността му.

Христина каза...

Когато една жена си купува Картие , тя го купува защото е Картие. Кога ти харесам нещо дървено от някоя сергия , аз харесвам не вига му а по- скоро усещането което ми носи.
Но те подкрепям освен дрешки, една жена умело трябва да ползва и умствения си багаж. :)
Анонимен успех !

Анонимен каза...

Тя го купува защото е Картие или защото е лъскаво/бляскаво - уточни си позицията ;)
И пожеланието за успех - по принцип или за нещо конкретно ?

Христина каза...

Важното е нещото да не е ценно, просто да има стойност за самият човек :)

Просто Успех :)

Анонимен каза...

Каква стойност? Във времето:Картие има пазарна стойност,а дървения предмет - емоционална.В единия случай е инвестиция със емоционален оттенък,в другия ти напомня за някой и някъде.Последното се изхвърля/ изгаря/ подарява на някого,като изгуби емоционалната си стойност.
Как това се вързва със стратегията: Умната жена знае стойността на инвестицията, както и своя интелект и стойност и прави внимателен на мъжки индивиди в търсене на най-добрите гени ( до които може да се докопа)- много трудоемка,скъпа и времеотделяща операция,много често обречена на неуспех(накрая тези жени които не успеят да си намерят партньор снижават критериите,приемат фактите и са склонни на компромис).Обратно - така наречената от теб "тъпа кифла" явно няма усещане за нещата,не може да върже две приказки на високо ниво и да демонстрира интелект,но пък е омъжена(т.е няма за какво да мисли,намерила е подходящия,надянала му е венчалната халка и най-вероятно е бременна в третия месец).И остават въпросите - коя от двете категории жени е направила правилната инвестиция и на коя стратегията е била правилна?