вторник, 3 февруари 2009 г.

Съмнения...



Денят трябваше да е обещаващо приятен, само че една новина се забоде в съзнанието ми и не ми дава мира.
-"Спа до нея"- защо ми го казваш. Коя е "нея"? Каква е "нея"? Как е спал?
Въпрос след въпрос, даже мога да ви направя екранизация със заглавие "Спа до нея". Хиляди мисли и идеи, края само остава винаги един и същ. Не си мислете , че я убивам или нещо такова. Друго си е унижението. Обяснението е -"за какво да ти казвам като то изобщо не е важно?". Мъже, иди че ги разбери. Усещането е неприятно ,ами ако спи отново. Мразя ами акотата! Въпроса е да се съмнявам ли?
Пак пиша хаотично, нека представя фактите.
- Хижа, компания(той не е вързан). Напиване. Спане един до друг. (тук правя ужасна физиономия).
Нека не преиначаваме нещата "невинен до доказване на противното"! Не ме боли, мисля само за това, какво може да стане.

Най- лошият съветни на човек е съмнението и то никога не води до нищо добро.

26 коментара:

Анонимен каза...

Преди да дадеш воля на емоциите внимателно анализирай фактите. Ако не са правили секс - добре.Но винаги има едно НО.Става въпрос за нещото наречено емоционална изневяра. Споделяне на мисли, чувства,желания,които с половинката не ги обсъждаш.Това много повече наранява от едно дивашко чукане.А като не е вързан един мъж .... Неприятното е като виждаш,че партньора се смее с някого от твоя пол,един особен блясък в очите му, виждаш колко е щастлив.И когато сте заедно той се кълне,че само теб обича но винаги се сещаш за ония поглед.Решението си е твое.И времето е критерий за тези неща.Анонимен.

Комитата каза...

Христина, това е параноя

Dev Dimitrov каза...

Щом някой друг е казал, че "е спал до нея", значи няма от какво да се притесняваш. Aко имаше, нямаше да ти каже нищо или щеше да измисли нещо друго.
Виж ако беше разбрала от него след разпит и овъртъне, че е "спал до нея, но нищо не е имало", тогава вече си е 100%-ово е*ане.

Христина каза...

Точно това искам да видя. Искам да ги видя двамата и тогава ще преценя какво и как се е случило.
komitata признавам се за виновна!
Dev Dimitrov и аз така си мисля:) НО....!

Анонимен каза...

Ако е спал до нея, и не са правили секс, това успокоява ли те? Може пък само да са се прегръщали и целували. Може пък и съвсем нищо да не са правили, което малко ме съмнява, защо иначе ще си легне точно с "нея", а не сам, или пък до мъж. Изневярата не е само в секса.

И освен това, може пък да ти е споделил случката, за да се застрахова - "виждаш ли, аз ти казах какво е станало, ако имаше нещо повече, нямаше да ти кажа".

Христина каза...

Не ми каза той!

Само се замислих, че и аз съм спала до разни приятели! Даже не сме се гушкали, лягаме и заспиваме :)

Анонимен каза...

@Христина
Мъжете, с които съм спала на едно и също легло, без да има каквато и да било интимност между нас са двуцифрено число.
Спането до някой не е чак такава драма. Ако чак толкова те притеснява, хвани се и говори с него.

@Анонимен
"Неприятното е като виждаш,че партньора се смее с някого от твоя пол,един особен блясък в очите му, виждаш колко е щастлив."
Единствения начин някой да не се смее с човек от противоположния пол май е да стои вързан вкъщи :-)

Анонимен каза...

@iffi - нямам нищпо против приятелката ми да си прекарва добре с приятели,да се смее,да е щастлива.И не искам да я огранича в това.Но да научаваш от трето лице за това какво става е неприятно.Сяда се и се говори открито.Изясняват се обстоятелствата и чувствата.Въпрос на доверие.Анонимен :)

Анонимен каза...

@Анонимен
true :-)

Анонимен каза...

Не ти е казал той? Еми още по-зле, значи има защо да се съмняваш. А ти защо не беше с него, ако не е тайна?

Анонимен каза...

Ти сама писа преди време, че си кучка, а сега той само спал до някоя си. Какво те притеснява? Щом ти можеш да спиш до разни приятели, той не може ли?

Христина каза...

iffi нали знаеш , онова малко дяволче в мен което казва "Съмнява се!"

Анонимен , по- добре от мен знаеш ,че мъжете не обичат разговорите. Не обичат да дават обяснение. Няма да седнем да обсъждаме , или приемам или не ! Искам да не се съмнявам в него, следващият път когато тръгне на някъде :)нищо че съм кучка и аз съм човек.
ss- Според мен е много важно, човек да има своята свобода. После както се казва да има какво да си говорим. Аз наистина се стремя да не ограничавам, защото това ужасно много пречи.

Анонимен каза...

"Според мен е много важно, човек да има своята свобода. После както се казва да има какво да си говорим."

Еми ето, дори и той да има своята свобода, вие пак не си говорите - той не ти е споделил нищо, научила си за случката от трети човек. А така ли трябва да бъде?

А вие изобщо правите ли нещо заедно, защото от постовете ти, някакси не го долавям. От колко време сте заедно?

Анонимен каза...

"че мъжете не обичат разговорите" - Христина,така си мислиш ти ;) Ако не може да седне да говори открито и честно - явно има нещо и го крие. Неприятното е ако го научиш от друг.Още по-лошото е да пипнеш някоя болест,щото видиш ли той имал някакъв разговор... Така че настоявай за разговор.Ако той почне да го увърта и се опитва да се измъкне-не е било само сън. Иначе рискуваш.Анонимен

Христина каза...

Заедно сме от 6 месеца , нито е много нито е малко:)! Нямам навик да защитавам връзката си. На мен ми е добре. Историята е специално за съмнението, до какво води то. Връзката ми е каквато аз си я направя с всички хубави и лоши неща.
Анонимен - говори се когато нещо е сериозно. Сега да на разпити не подлагам и не съм подлагала никого.
Всъщност колкото повече говорим , толкова по сигурна се чувствам:) Момчета вие повече от мен полагате ситуациите на съмнение.

Анонимен каза...

Еххх за този мъж вече 20-та публикация.
Следя ги и аз, но имам едно въпросче - Той знае ли за блога ти?

Христина каза...

Отговора е ясен! Неее:)
dary радвам се че се включваш. Можеше и по- рано. Кажи ми какво мислиш?

Baby каза...

Според мен този "трети човек" може и да те е излъгал. Не си написала кой е и какво ви свързва, това ме навежда на тази мисъл. А ти защо не си била с него на въпросната вила?

Христина каза...

Пияният му приятел от дете :)Понякога се налага да не присъствам, ако ме разбирате.

Baby каза...

Тогава не би трябвало да приемаш всичко за "чиста монета". Аз поне не бих вярвала преди да попитам приятеля си и да изясним ситуацията. Пък и може тя да е легнала при него, доато той е спял вече. Не би трябвало да се ядосваш толкова. Просто поговорете! :)

Христина каза...

Това изобщо не е болка за умиране или голам проблем. Мен ме е страх , да не стана прекалено мнителна нищо повече.

Анонимен каза...

Споко, не е нещо толкова страшно, че е спал до някоя си. Още повече, ако я познаваш ще ти е по-лесно. Просто следващия път иди с него и там демонстрирай чия "собственост" е.
Това първата му "забежка" ли е от 6 месеца? Ако е така, значи всичко си е нормално :)

Христина каза...

Не е първата :) но няма и сериозни за сега!

Анонимен каза...

Spri da se samnqva6,minalo e ve4e.Dali e imalo ili e nqmalo ni6to s vreneto 6te razbere6.Ako toi te obi4a i misli kakto ti za nego 6te proumee 4e ot sega natatak vsqkakvi podobni izp1lneniq 6te otvarqt tazi rana.Vse pak vseki t1rsi istinskata si i vqrna polovinka.Bih te posavetval s lek namek taka 4e da podrazbere 4e ne6to si podo4ula i se samnqva6 no vse pak neti se vqrva,neka da izpita vina I da go grize ot sega natatak.Vsi4ko 6te se izqsni.I spri dotuk.Ima ne6ta koito 4ovek netrqbva da znae za da zapazi sebesi.
pp.setise za dumite"ponqkoga si vkarvam muhi v glavata"

Анонимен каза...

Бе твоят човек не ти ли чте блога?
Иначе до сега да ти беше обяснил, за какво става въпрос.

Говорене му е номерът.
Но не започвай с "абе ти, какви си ги вършил" или нещо подобно.

Христина каза...

Не е важно какво се случва , а щастливият край на конфликта. Не засякохме изневяра ! :)