понеделник, 23 февруари 2009 г.

Трикове..

Днес съм във фаза! Сега драги момичета и момчета, като типична феминистка ще оборя някой твърдения написани по разни списаниица за мъжете и пътя към тяхното сърце. Имали специфични емоционални нужди. Е нека ги разгледаме!
1. Нуждата от покровителстване. Трябвало видите ли да му внушите, колко сте несамостоятелна. Глупости! Ще остане с впечатлението, че нямате собствено мнение. Като ви е страх от паяци и мишки ок, но да го питате на всяка крачка и за всяко нещо, вярвайте ми не е подход.
2. Нуждата да се чувства свободен. Хубаво е човек да има свойте моменти , но чувства ли се наистина свободен не е добре. Свободен, обикновенно значи необвързан и безотговорен. Давайте точно толкова , колкото да има за какво да си говорите вечер.
3. Нуждата да блесне. Пак стигаме до зависимоста, когато се позволи на някого да бъде над вас. Нека блести със способностите си да поправя електроинсталацията, но не и как се мият чинии.
Въобще забравете зависимоста ,като начин за манипулиране на мъжете. Бъдете себе си , правете компромиси, но не винаги и за всичко. Не се превръщайте в прислужница на нуждите и желанията му.
Момичета най- вече гърч. Истината е , колкото и да не му се вярва на някого, че трябва да има разни номерца и хитринки за да му е интересно. Ако му докажете, че сте негова и само негова губи интерес. За това купони, забавления и не цепете басма. Той ви обича така каквато сте, а не нещото в което бихте се превърнали заради него.

15 коментара:

Анонимен каза...

Разби на пух и прах бляскавите теории на доста народ:)

morrt каза...

парафирано:
"Одобрявам!"
:)

MadWizard каза...

Виж ти, виж ти...
Най-после една феминистка да е "в час"!

...Взимам те!

Комитата каза...

Еййй. А какво стана с такива традиции като доброто готвене ;-)

voxy каза...

хахаха най-вече гърч, найш ли как ше стане, ше има по живо по здраво, значи най-важното, което една жена не трябва да допусне е да стане домакиня - няма нужда от подобна дисциплина у дома, но все още не са много, които са разбрали глупостта на висенето два часа над някакви тенджери

Анонимен каза...

Джери Хол беше казала;"Една жена трябва да е дама в обществото, съпруга в кухнята и к**а в леглото" (може да не цитирам точно).Дай Боже всеки такава жена. Това с еманципацията ми харесва, но много едностранно са разгледани нещата.Да видим по точки:
1.Твърдо съм за жената да е самостоятелна,да има мнение и да не е пасивен слушател- в противен случай бих говорил на кучето.
2.Свобода - ами разбира се.Събрали се приятелите на по бира и ти цъфваш с милото....
3.Ах да инсталацията.. Ами то милото и аз завършихме двамата университета.И двамата сме електроинженери (тя даже има и по-висок успех от мен),знае как се държи отверка и клещи.....
Дамм... Ако не докаже,че е негова и само негова...ми има вероятност утре наистина да не си негова, а той да е с друга ;) Дет се казва " Каква я мислехме, тя каква взе че стана..." и после рев и сълзи,щото май имало и любов момежду ви,ама в онуй списание пишело друго( или Гинчето казала,че това така се прави в такваз ситуация - а тя знае щот имала мнооо опит,много връзки и още не може да задържи някого за повече от 2 седмици). Феминизацията била хубаво нещо ама.... Така че умната ;) Анонимен

Христина каза...

Мерси за подкрепата момчета (на тези дето ме подкрепят де!)

voxy знам как ще стане, ще се влачиш след нея. Колкото по незаинтересована, толкова повече ще тичаш.

Анонимен почвам от 2. Да нека пие бира с приятели, но не по 6 пъти седмично. Всеки трябва да има свойте моменти, но те не трябва да са преобладаващи.
Твърдо трябва да има интрига. Не трябва да го гледа в очите и да му лази в краката. Когато го докара една жена до негова и само негова, това значи че на него няма да му интересно.

Nezabravima каза...

Хм, какъв ти феминизъм, та това са си нещата от живота!
Съгласна!;):):)

Анонимен каза...

Днес си във фаза - хвани и нулата, и ще си решиш проблемите!

voxy каза...

Христина, струва ми се изключваш силното мъжкото его, себичност и гордост, с които доста трябва да се внимава - една силна незаинтересованост ще го откаже, нужни са добре поднесени стръвчици, от време на време, с които да се задържи до пълното му оплитане. За самочувствието му е добре да си повярва, че значи нещо за нея, после въртенето на бавен шиш.

Анонимен каза...

Твърдо съм против интрига под каквато и да е форма! В една връзка и двамата (мъж и жена) са равни като индивиди,личности,... Не забравяй,че преди време ходеше като замаяна за това, че приятеля ти спал до някакво момиче и се чудеше какво да правиш! - още един пример за това кой беше сгърчен емоционално.Подценяваш някой неща.Анонимен

Вили Фарах каза...

А дали нещата не са наистина някъде по средата. Ако ще слушаме списанийцата- всички жени трябва да са малоумни, облечени в розово и много пух и наизустили 215 начина да го възбудят. От друга страна- не може само гърч. Факт е, че когато се нацупиш половинката се сеща, че може да е сгазила лука, но не може и с това да се прекалява. Просто нещата не може да бъдат опростявани до формули в едната или другата крайност. Поздрави за интересната тема.

Анонимен каза...

Jeeeeni!!!!!!!
vsi4ko si e do 4oveka.i na 4elna stoika da mi stoi kato neme vle4e kak 6te me zadarji??????

Анонимен каза...

Аман от феминистки. Но иначе ги съжалявам - обикновено те са грозни и дебели.

Христина каза...

Аман от тъпанари !