вторник, 7 април 2009 г.

Ползвам блога !

За първи път ще ползвам блога си с комерсиална цел.
Много се надявам един ден да мога да се занимавам с производството на Пчелен мед. Обичам работата си, но тя ми коства наистина много. Иска ми се да правя нещо свое за това все пак след някакво макар и елементарно проучване на пазара , установих и поизнамерих данни за пчеларството за пчелите и пчеларите в интернет. Като всеки отрасъл и този е почти разрушен, но аз съм оптимист и вярвам , че когато човек много работи винаги има успехи.
Никога не съм знаела, че пчелният мед се позва за Лечение на доста заболявания. Нито пък, че има страшно много бабини рецепти , които въпреки модерната медицина влизат в употреба.
Знаете ли истината е , че желание не липсва липсва време и може би познания.
Не бих се разсърдила на критика, подкрепа или помощ от Вас! За мен този проект не е маловажен надявам се да успея !

7 коментара:

Анонимен каза...

"Обичам работата си, но тя ми коства наистина много." Какво ти коства работата ти? Да не би да плащаш, за да работиш?

А иначе - поздравления за идеята.

Христина каза...

Ооооо имам си нов анонимен , Липсвахте ми!

Първо мерси!
Ами до тук равносметката ми е в полза на работата, до скоро бях женена за нея, ходех дори на празници. И за съжаление си попрецаках очите. И ми лиспват старите колеги, получиха се тъпотии и средата ме мъчи. Та това ми коства ! А да и ни дебнат понякога, какво правим , което си е направо гадно, след като бачкам там от 4 години.

fen каза...

Ще успееш, защото си ти.

Анатолий каза...

Здрасти.

Майната й на комерсиалната цел. В повечето случаи е отвратително, но пък блогът си е твой.

Работата е специфично за всеки упражнение - някои живеят, за да работят, други работят, за да живеят, трети - смесват. Моето мнение е леко поогънато - валидно е само за харесващите работата си. Мисля, че ако обичаш това, което правиш, чоплиш в тази посока и вярваш в способностите си - няма ограничения пред теб. Трудности - да, но пък победата после е по-сладка и значима.

Успех :)

Христина каза...

Fen - мерси за подкрепата!

Анатолий много си прав ако човек е упорит и прави висчко по силите си, рано или късно успеха му ще го догони!

Анатолий каза...

Христина, точно в това се опитвам да убедя закостенелите хора около мен, които са на принципа "трябва ти това и това, за да постигнеш нещо в живота си". Не ми трябва! Трябва ми желание, трябва ми мотивация, трябва да виждам смисъла.

Анонимен каза...

Баща ми щеше да е много щастлив ако щерка му имаше твоите желания, да се занимавам с пчели, защото неговата голяма любов и страст са пчелите, и който на 8-годишна възраст е хванал първия си рояк. Поздравявам те за хъса. А ако действително имаш желание да се учиш на тоз занаят ти пожелавам ти да имаш търпението и любовта. Успех.