сряда, 24 юни 2009 г.

Безопасно Сватосване!




Пак ще навляза в темата със взимоотноненията, както в Уредените срещи 3!
Прекалено много хора са самотни около мен! Опитвам се да разбера, защо е така? Липсата на време или може би желание. Навика да разполагаш със себе си без да се съобразяваш с нещо или някого. Всички казват "Не се е появил подходящият човек", а готови ли сте някой да стане подходящ? Един човек е подходящ , когато разбереш че и Той пръцка и псува, а пък Тя си бърка в носа или обича чесън. И осъзнаеш, че тези неща не ти пречат. Когато не се стигне до там , значи че двама човека не са дали всичко от себе си! Някой някъде е забравил да търси хубавите черти в другият и се е концентрирал в оригването след вечеря ....

Все пак на темата със срещите. Искам да запозная едно момиче и едно момче така че да не заподозрат замисъла! Те и двамата са интелигентни и вариантите случайни срещи няма да минат. Имат предрасъдаци към уредените неща, за това ако заподозрат и най-малкото нещо ще се отдръпнат и няма да дадат шанс да се случи каквото и да е било!

7 коментара:

Комитата каза...

ти сериозно ли? няма по-лесно нещо. просто иди на кино с двамата заедно, а може за маскировка да вземеш и един двама обвързани. след това отивате на бар или кръчма слагаш ги един до друг и после каквото стане

fen каза...

Ако, чак толкова се притесняваш да не заподозрат нещо, ето няколко варианта.
1.Започваш брутален ремонт у вас, независимо, че не се налага. Викаш ги да ти помагат и нататък можеш да се развихриш.....
2. Инсценираш благотворително почистване на Рила. Викаш ги да ти помагат.
3. Уж случайно изтриваш от компютъра на мацката някой файл.Обаждаш се на момчето да дойде да го оправи (този вариант проработва в повечето случаи, независимо от компетентността на момъка. момчетата винаги се правят, че разбират от всичко:)

Като цяло има много варианти. Най-добрите според мен са тези, които докато ти си с девойката у вас се случва дребен проблем. Например събрали сте се двете да си прекарате добре вечерта. Изведнъж изгаря бушон или нещо друго(ще трябва да се подготвиш предварително). Това, което не работи е важно за вашето добро настроение. Викаш момъка за да го оправи(предварително проверяваш графика му, както и неговите способности, защото може да се окаже параноик, който не пипа жици).
След успешното или неуспешното(няма значение, дали ще се оправи проблема) решаване на драмата, остава забавлението ви.
Успех.
Надявам се тези твои приятели да не четат блога ти, защото не мис е мисли.....:)

Божо каза...

Ох, жена ми боледува от същата болест - да се опитва да сватосва тоя и оня.

Направо си е болест. Почти изпада в нервна криза, както обмисля как да стане.

Имаше няколко неуспешни опита, сега уж се съгласяв, като й казвам, че няма смисъл, но ... пак си е под напрежение.

Не се получава. Вярно - може да има изключения, ама в общия случа не става с нагласени срещи.

Dev Dimitrov каза...

Абе няма какво толкова да нагласяш, покани ги на по бира и тва е. Обади се етл 2-3 дена по-рано да се намери там пасващ ден и час и тва ти е играта.

Не се опитвай явно да ги слагаш един до друг и т.н., ако си се харесат ще се справят и сами със ситуацията, оня горе си знае работата.

Освен това породи ли се и най-малкото съмнение, че нещо е нагласено - всичко пропада. Така, че не се вкарвай във филми с брутални ремонти, оправяне на компютри, изгорели бушони и прочие евтини порно сюжети.

fen каза...

Порно сюжети?

Nezabravima каза...

Успех!;)

Графът каза...

Трудно е да се даде съвет, все пак трябва поглед върху персонажа.
Мисля, че най-добре да се съберат малко повече гости по някакъв повод (раздвижени, а не фиксирани на маса!) като в присъстващите няма такива, които да бъдат конкуренти на единия или другия (по възраст преди всичко).