вторник, 3 ноември 2009 г.

Здравей Стефане!

(Това е един от коментарите в блога ми! Искам да му обърна специално внимание!)

Изчетох почти цялата статия (казвам почти защото пропуснах 2-3 коментара които бягаха от темата) и искам да попитам всички, най-вече Христина, защо се опитвате да категоризирате даден пол?(Защото просто си има типажи. Релано много хора се опитват да се самоопределят в някоя категория и се стремят да са част от нея. Това не може да го отречеш! ) Ако съществуват индивиди, отговарящи изцяло на определенията, със сигурност няма да давам тях като частни случаи, за пример! Въпреки твърденията ти Христина, че си била със достатъчен брой мъже, за да ги преценяваш, аз мисля че не е така. Иначе щеше да ти е по-ясно че това как един мъж се държи в леглото, много зависи от това доколко му е харесала партньорката и дали цели да продължи да има отношения с нея.(Не забравай аз съм била с мъже ти не. Твоята преценка е индивидуална а моята не. Ти не можеш да кажеш какви са мъжете в кревата, защото не си бил с тях там.)
Ще ти кажа от личен опит (богат е), че ако един любовник, не се е постарал много в леглото, не е винаги защото е некадърен.(говорим за не винаги, но достатъчно на брой пъти). дори некадърните любовници си личат по това че се стараят и пак нищо не се получава.. съответно ако на теб ти харесва ще се опиташ да помогнеш.. или просто няма да повториш, защото няма жена която да обича да прави некадърен секс! (А мъже има.. предпочитат секс пред маструбация :))) А ако мъжа е 'бройкаджия', няма да се старае особено, защото за него не е важно коя е мацката и дали много му е харесала и иска да я задоволи, а е важно да прави секс - това му стига. Затова и мисля че неможеш да го обвиняваш в безхаберие, след като си се съгласила на секса.
Ако партньора се старае като .. човека с легена, очевАдно е че му пука за теб и иска нещо повече, пък и знае, че ако пусне в легена 1-2 пъти.. после ще може да прави каквото си иска, защото има връзка -> има чувства ;) Мъжете прояваваме хитрост най-вече СЛЕД като сме получили момичето, и то за да правим секса който на нас ни харесва, и повярвай ми ако го получаваме, сме верни и добрички. Простичко а? :)(колко мъже са такива?)
Типове мъже много, но категории - не бих казал. Добрият любовник знае че ако даде каквото трябва, после ще получи каквото иска, това не означава че е по-малко мръсник или бройкаджия от другите, просто проявява малко съобразителност и кавалерство - все пак това е истината един мъж да е добър в леглото!
С последният абзац се съгласявам! С две ръце за истинските мъже!

Няма коментари: