събота, 16 август 2008 г.

Проучване!

Юнаци, едно бързо питане. Жените творчески ги пропускам, че ме ми се чете за чувства за хумор, сини очи и черни коси.

Само да въведа набързо в темата!

С един приятел говорихме за идеала за човек.
Той счита , че човек трябва да има идеали, и ако някой независимо колко ти е симпатичен не отговаря на визията която искаш, това би било сериозна пречка!
Аз не мисля така. Излъчването си е излъчване, ако нещо ти харесва какво значение има как изглежда!
Нека започна първа.Моят идеал е-Антонио Бандерас не ядящ чушки туршия и можещ да простира.Ако не отговаря на двете подусловия не става, та ако ще и верно да е Антонио Бандерас.

Та да ви питам вас!
Говорим конкретно за външност. Всеки си има идеал, въпроса е ако някой ви хареса като излъчване, но не отговаря на представата ви за "идеалната " жена, какво ще направите? Какво за вас е идеална жена? До колко и до кога ви води визуалното привличане? Въобще дайте описание, какъв е вашият тип жена. Колко често следвате образа?

8 коментара:

Анонимен каза...

Ако искаш да чукаш една жена е нормално, ако искаш да я чукаш постоянно, знаи си готов за нещо по-сериозно.

Виж също и теория за стълбата, относно първоопределящото начало на физическото привличане.

В повече детайли, когато една жена е достатъчно красива външно за мен и прави секс достатъчно добре, почвам да я оглеждам откъм "невизуалните" й страни, за да видя дали си струва продължението към нещо по-сериозно.

А за моите разбирания - не ниска, стройна, тъмна коса, хубаво лице от мой тип (няма как да го опиша). Все е нешо, макар, че едва ли е от каквото и да ти е полза.

А

Христина каза...

:))

Значи желанията ти са определящи, човекът е на заден план :)

А ти направо ми се издигаш в очите, препоръчвам ти да прочетеш това: http://somemetalsam.blogspot.com/2008/01/766363.html.

Анонимен каза...

Чакай сега, какво значи човекът е на задан план? Човекът винаги е на преден план, просто откриването му в емоционален аспект минава през определена последователност, която е наложена от факта, че попада в целевата група на моя потелнциална сериозна половинка.

Не ме категоризирай.

За издигането, аз съм все още същият злобюл. Просто определящо при мен е, че понякога (в голям брой случаи) не си давам зор да подбирам подходящи евфимизми, а стрелям много дирекктно, кото не се понася на много хора, включително и на теб. Което не е грешка от тяхна страна.

А

ПП. Прочетох препоръчания линк. Нищо, което да ме наведе на мисълта, зашо си го пойнтнала към мен, аз съм класа в отношенията си с жените, на които държа. Но сигурно изпускам нещо друго...

Христина каза...

Значи си много далеч от емоциите. Праволинеен и първосигнален , като повечето мъже.

:) не си злобюл. Просто имаш виждане много различно от това на останалите.

За линка просто за мен влизаш в тази категория мъже. :)

Анонимен каза...

хаха, може :D
А

Христина каза...

Ако трябва да съм честна то няма друга категория :)

Анонимен каза...

Не много умна - все пак се захваща с мен. Симпатична, леко забавна, предпочитам чернокоси, поне с 1 глава по-ниска от мен. Да умее да се грижи за себе си и... за мен. Да може да готви, пере и поддържа къщата чиста - обещавам и аз да помагам от време на време... :)

Христина каза...

RMPG слънце на колко годинки каза че си ? :)