понеделник, 15 декември 2008 г.

"Аз не правя секс без любов..."

Поредната тема в офиса. Любовта и секса.
Можеш ли да обичаш, човек с когото не пасвате в кревата? Можеш ли да правиш секс без да го обичаш?
Мъжкият лагер: Секса ако куца няма любов. Никой не е казал секс богиня. Готиното е когато си паснеш с един човек и когато ти даваш всичко и той също. Но да харесваш характера а в леглото да ти е глупаво, не се получава.
Женският лагер 1(винаги сме на поне 5 различни мнения)- Секса няма значение. Ако го обичам ще се примира. Но нито една не даде пример , че наистина е правила така. Обичала е независимо, колко и е било приятно в кревата.
Женски лагер 2- Подкрепя мъжкият, но е склонна да приеме некадърен секс с идеята , че ще проведе убочение и резултатите ще са задоволителни. Е по- добре от това цял живот да скучаеш в минутките за интимност.
Женски лагер 3- ако не е расов жребец няма как да го обича.
Женски лагер 4- Ако няма любов , не правя секс! Не си лягам с човек с когото официално нямам сериозни взаимоотношения.

Ред е на моето скромно мнение: твърдо за секса с човека които те привлича. Ако не е хубав секса даваш шанс, но не се превръщаш в учител:"Застани тук. Сега направи това. Ако не разбираш си запиши или си направи скица за следващият път." Само секс, пак не е много тръпка. Просто защото наистина усещането е много по силно, когато има повече от привличане. Ако не ми се е врекъл във вечна любов, но ми харесва няма да го върна.
Т.е минахме годините , когато секса беше нещо срамно. Той не трябва да е задължение, нито само забавление. Нито трябва да да следваме принципа "хем ми се иска , хем не ми стиска".

8 коментара:

Анонимен каза...

"Ако няма любов , не правя секс! Не си лягам с човек, с когото официално нямам сериозни взаимоотношения."
:D Айде, айде... тезата нещо понасмърдява...

А пък по темата: ако само едното върви - на другото се дава шанс и просто е въпрос на време от там нататък кога ще приключи историята.

Fobos каза...

Анонимен, лесно е да се криеш зад анонимността си и да критикува. Често при бързо писане на РС се разменят букви в дадена дума. Аз отдавам тази грешка именно на това, въпреки, че е фрапантно именно на думата обучение.

Христина, относно секса и любовта: прекрасно е когато има хубав секс и силна любов; хубаво е когато има просто секс без ангажимент; добре е, ако партньорите са търпеливи; задоволително е, ако секс се прави за изясняване на чувства; лошо е, ако сексът е просто спорт, независимо колко добри са двамата спортисти.

Убеден съм, че доста хора минават през повечето фази...

Unknown каза...

Такааа... и моето скромно мнение. Тези няколко лагера донякъде обобщават основните ситуации. Бих се съгласила с две от тях:

- първата - ако наистина го обичаш, ще му дадеш шанс, с времето се свиква, НО .... рискът да се погледне встрани е много по-голям, особено когато се появи някой, който те привлича много силно. А това винаги се случва.

- Сексът за една нощ - нищо лошо няма в него, тогава нещата са ясни. Няма притеснения от рода "Ама дали ще му хареса ... дали ще се представя добре.." Същото е и от другата страна. Всъщност, сега, като се замисля, май мъжете са по-дащни в тази ситуация :D, за да ги хвали мадамата. Под дащни имам предвид, че са готови да си покажат всички номера :D.

Всъщност, истината е някъде по средата, май ...

Анонимен каза...

първо честит рожден ден на домакинката.
по темата-ако наистина обичаш половинката си това означава че тя-тои те възбужда и винаги sexa е добър.Има много начини да накараш и да покажеш на любимия какво и как предпочиташ.
Качествен sex без чувства няма,вървят ръка за ръка.
За sex за една вечер няма нищо лошо но да неси ангажиран към друг човек.
Хрис пожелавам ти много любов,качествен секс и някои друг ревлйо
(^)
BTW секса е изкуство и чудесна игра

Христина каза...

Благодаря на анонимният, които ме познава. :) Аз друг не ща, с тоз си ми е добре!

Фобос много ми хареса мнението ти :)

Веси , секс секс секс :)

Цветков определено си на страната на мъжете !

morrt каза...

Ще цитирам любимото(по темата) изказване на мой приятел, което не споделям, но пък е весело:
"ЛЮБОВ НЯМА! ЛЮБОВТА Я ИЗМИСЛИХА КОМУНИСТИТЕ, ЗА ДА НЕ ПЛАЩАТ ЗА СЕКСА"

Христина каза...

Стига де, на мен ми харесва да вярвам в любовта :)

Анонимен каза...

mort nete poznavam no tova si e i moq liubima fraza :)