сряда, 18 март 2009 г.

Искам приключение!

Искам да направя нещо, което не съм подозирала че мога. Искам да направя нещо което не сме обмислили предварително , нещо което не влиза в плановете ни. Искам нещо впечетляващо , което да разказвам и от което да ми трепва под лижичката всеки път когато се сетя за него. Не не искам да ходим при баба ти нито да правим тройка , нито да скоча с бънджи. Искам да усетя ,че сме различни, че нашите отношения не са банални, че всичко това не е само планове и норми на поведение.
Искам да усетя, че мога да преобърна света за теб.Искам стимул! Искам тръпка! Искам някоя пълна дивотия! Искам нещо неочаквано. Не искам роза или бонбони, искам нещо което да ме побърка.
Определено си в лоша позиция, защото незнам какво точно искам , но знам какво не искам.
Най-щурото ни преживяване е да загорим боба, или да се повозим от центъра до някой краен квартал. Айде ти си преживявал и по- екстремни неща запозна се с приятелите ми.
Сигурно гледам много филми! Искам просто да ме откраднеш, ей така без въпроси от сорта "до колко съм на работа?", "Искаш ли да идем на ресторант?". Искам да дойдеш да ме дръпнеш да си изключим телефоните и просто да запалим нанякъде, да направим някоя пълна лудост. Която да е нашата малка тайна! Да ни свързва! Толкова ли много искам?


8 коментара:

Анонимен каза...

Aми... успех.

Аз ще се придържам към розите и бънджито.

Анонимен каза...

това пак ли е за мъжа на живота ти?

Христина каза...

Не разбира се! Приканвам разни непознати да ме крадат и да дивея с тях :)

Dev Dimitrov каза...

Води ме в някоя квартална кръчма, и поръчвай
Пий за мене и се сбий заради мене

Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено...

Нещо диво, неприлично, все едно какво, но нека е разлино

Да полудеем тази нощ

----

така че аз ти предлагам уникалната дивотия: квартална кръчма "стария дъб" в дружба
невероятна, неповторима, незабравима атмосфера - гаранция, че преживяването ще е уникално - едва ли ще искаш да го повториш!

Nezabravima каза...

Пожелавам ти го! :)

(знам какво е да си имаш подобни моменти):)

Анонимен каза...

Много интересно съчетание, на ходенето при бабата с тройката...

Анонимен каза...

женски тъпотии, трябва сама да предизвикаш нещо такова, или ти да го направиш, докога ще чакате все ние да ви правим живота, писна ми от скучни жени с ненормални фантази...

Христина каза...

Не чети, щом не ти харесва.