неделя, 22 март 2009 г.

Спешен случай!

Скучна съм....
Моля ви помагайте, как да го предизвикам? Нямам идеи, станала съм скучна. Забила съм в една права линия и не отклонявам, на една връзка са и нужни и сол и пипер. Пипер няма... не че някога съм била супер дива и съм правила щуротии , но сега имам нужда от точно такова нещо. Имам нужда да ми помогнете с идеи. Пенсия съм, ужас и аз не бих излизала със себе си !

8 коментара:

Анонимен каза...

:) Намери нещо, от което да се забавляваш, и да мож да го забавлява него. Първото е по-важно, иначе с насилване нищо не става.

Или па просто първо да видиш дали наистина си станала скучна, или просто си въобразяваш :)

Комитата каза...

Наистина е станала скучна ;-)

Всъщност рецептата е проста. Вкарвай максимум страст в това, което правиш, включително и в писането.

Може да помогне, а може и да не помогне.

morrt каза...

komitata ме е изпреварил - "страст" е тайната думичка. За каквото и да е.
Е, има неща, които сигурно няма да запалят страстта у теб. Дори много? Ами, не ги прави. По-добре е, отколкото да ги правиш просто ей така, щото трябва.
Прави само това, което те пали, което те грабва и те кара да забравиш коя си и къде си.
Мнооого (ни) действа.

Анонимен каза...

Една връзка има нужда от търпение и разбиране.От дребни жестове и внимание.Връзката не е ядене да и слагаш подправки-уви не.Емоцията не се подправя,тя е естественна, спонтанна,невъздържана. Обикновенно след прилива настъпва отлив и така до следващия прилив, до следващото избухване в страст. Просто един ден ще се събудиш и ще погледнеш на нещата с друг поглед. Търпение,нищо не става на сила :) Анонимен

Христина каза...

Мерси за съветите. Може би наистина съм просто в такъв момент. Дано пролетта пробуди страста в мен :)

Анонимен каза...

Хриси,страстта е нещо,което човек или я има или не.Прави само неща,които обичаш и харесваш,другите ге отсвирвай.Така постепенно ще си възвърнеш страстта.И се срещай с позитивни хора,не с такива които те депресират.То сега е и времето на пролетната умора,та не се притеснявай.

Анонимен каза...

Ама,нещо не разбрах има ли връзка или не?Щото ако няма връзка/засега/ ти трябват двойна доза от подправките :))

Графът каза...

А може би мисълта Ви е блокирала „екрана”? И това го има. Затворете „скучна съм”, освободете линията и току-виж това, което търсите се появи…