четвъртък, 27 март 2008 г.

Вера Кочовска

Исках да напиша, но незнаех какво. Бях забравила за нея. Тази жена изчезна от медийното пространство и забравих. Не съм я срещала никога , не помня дали съм искала или не. Вера Кочовска е феномен , който няма обяснение. Помагала е на много хора вероятно все още помага... Пиша за да ви подсетя, колко необясними неща има на този свят. Колко е важно да сме хора и да сме позитивни, но не като четем книги от сорта "216 упражнения за да станем позитивни" и още стотици глупости. Положителните сили идват отвътре, те са в нас а не с тези 216 начина. Единственото което трява да правим е да вярваме в себе си и в нещата които нямат обяснение, аз съм си избрала да ги наричам Бог. Вие можете да изберете каквото си искате. Понякога нещо толкова малко като попадането на някава статия за Вера Кочовска може да промени нещо в мен. Аз вярвам в малките знаци, нещата които не забелязваме а всъщност предупределят до голяма степен действитята ни след това.(всичко което написах до сега е страшно разпокъсано, но в момента така тече мисълта ми неясно)

Ето от една статия седнах да мисля,над необяснимите неща.Да се сещам колко от тях са ми се случвали, защо? Е не всичко е логично е не всичко е наука и техника.... Ако на някой му се говори за това..... нека сподели, ще ми бъде интересно да разбера ви имате ли необясними случки в живота си?


П.С" Вера Кочовска- желая Ви страшно много здраве!"

2 коментара:

Анонимен каза...

Изчезна, защото вече не е сензация, нито има скандали около нея, а медиите това търсят.

Има много необяснени феномени.

Преди, по соц. време беше забранено да се говори и пише за такива неща. Всяко необикновено явление се обявяваше за шарлатания. Наред с шарлатаните бе забранявана дейността и на хора, които действително можеха да лекуват някои болести да речем.

След "промените" се зарадвах отначало, че можеше вече свободно да се говори по тези проблеми. За съжаление вниманието нахората, мисля съзнателно беше насочено към разни не съвсем нормални (или откровено ненормални) екземпляри :(

Малкото хора, които добросъвестно искаха да изучават тези явления бяха предимно наивни и неквалифицирани.

Ще мине за съжаление още много време, преди да се обърне внимание на многото непознати възможности, които има човешкият организъм и съзнание. А и не само те.

Христина каза...

Аз социализма не го помня :)
Но сега няма проблем да бъдеш шарлатанин!

Има феномени! Има хора на които по някакъв начин някой усещания са им по- развити!
Поне аз така си го обеснявам!
А понякога ми се случват неща, за които нямам обяснение.... но ако разкажа ще се посмеет много. За това да опипам ситуацията(демек да се обедя, е не съм най луда), има ли някой с необясними случки?