събота, 29 март 2008 г.

Изпускам пара !

Днес ще се отдам на вулгарното писане !

Скапана държава, почват страшно много да ми писват вечните корумпирани дс-ари дето си ги дондуркаме години наред, а сега и Европейският съюз ще им пълни гушите. Мамка ви дано не спите спокойни , продажници нещастни!

Идиотското управление на Кмета на София! Алооооооооооооооооо скапаняци, кой ще е тоя дето ще плаща 1лв за раздрънкания смърдящ, идваш на светлинна година автобус. Хората с 4 лева семейства на ден гледат. Лапайте кретени нещастни, парите на дънекоплатците!

Тъпата ви социална политика, дето баба ми трябва да яде кисело мляко и хляб а е работила 35г. Вашите родители това ли ядят?

Задръстените идиоти с които всеки ден се сблъсквам и се наричат столичан. Къде ви е столицата бе? Всичко е боклук и мърсотия. Къде ви е достойнсвото къде ви е социалната отговорност?

Ще се опитам да завърша интелигентно...Надявам се всичко някой ден да се оправи и никога да не ми се налага да пиша подобни неща, но до тогава "Мамка ви..."

4 коментара:

Анонимен каза...

Хмм мога ли да те попитам какво разбираш под "идващ на светлинна година автобус" ?

Христина каза...

:) онзи автобус , който не идва ! Онзи Икарус с който се вози 3 то поколение и който освен ужасната мърсотия на втората спирка се чупи защото вози 400 човека които са имали тръпението да го чакат!

Анонимен каза...

Момиче, 'светлинна година' е единица за дължина, а не за време. Така че автобуса няма как да идва "на светлинна година". Пуууу, прост народ.

Христина каза...

Точно това е есенцията на статията. Нереално злобни хора. Ама пиши де ако ти помага да се чувстваш добре!